![]() |
Quote:
Tényleg:eek::eek: Nekem is volt mozdonyom,amiben egy férfi ült és csilingelt:rolleyes: Moncsicsi?? Az volt,és nem is szerettem.:cool: |
Quote:
:OO Lehet hogy a te anyukád is abban a boltban vásárolt amelyikben az enyém? :)) |
Otthon nálunk a távírányítós lánctalpas sárga darus autó volt :)
Moncsicsink is volt a tesómmal de az enyim elveszett :( |
Húúú Moncsicsi! Volt egy otthon meg a nagymamánál is,hogy bárhova menjek mindig tudjam a kis cumis ujját az arcába dugdosni:)
|
Nekem még megvan a moncsicsim :)
Igaz annó ballagáskor kaptam rengeteget :) Csiptetős, ülős, pislogós:) Bugócsigám is volt :) Lehet attól maradtam zizi ??? :) |
búgócsigám nekem is volt míg szét nem kalapáltam :)
nem tudtam úgy megpörgetni hogy búgjon, betelt a mérce és párszor a fogójánál fogva jól földhöz vágtam :):p nem is tom a fuvolám is miért horpadt be gyakorlás közben :):) |
Goldy nem voltál egy türelmes gyerkőc...:)
Búgócsigám az volt, de időközben (egyrészt volt játékboltunk másrészt most 8éves az öcsém, harmadrészt még énis siheder vagy) láttam hogy ez például nem ment ki a divatból, ilyen pörgős izé játékok még mindig vannak, más kérdés hogy japán meséket írnak köréjük:) |
Quote:
van egy 12 éves távirányítós autóm :) Elég nosztalgikus és még müködne is ha találnék hozzá aksitöltőt :S:( |
Quote:
Olyanod nincs, amibe 4,5V-os Perion laposelem kellett? :D Pedálos moszkvicsba is az kellett a "fényszórókhoz" :) Sajnos már az sincs meg. Szép zöld volt. Elem nélküli komoly jármű pedig a műanyag dömper volt, az mit megbírt, el sem hiszem ... Beleülve le a domboldalon, madzagon egymást húzva végig a földúton ... |
Volt egy zöld műanyag tankom (belül üreges, az a jófajta anyag, amiből a kuglibábuk is készültek), ami teljesen unalmas volt, forgott a lövegtorony és lehetett gurítani.
De. Ha a kiscsávó (akkori én) lekapta a lövegtornyot, akkor a csövénél fogva igen jó hatásfokkal lehetett vele püffölni a padlót. Korabeli dobszerkó. Akkor még panelban laktunk, az alattunk lakó biztosan nem élvezte úgy a dolgot, mint én :) Az említett kugli is jó volt, a körbefutó műanyag sorja miatt magától eldőlt :) |
All times are GMT +1. The time now is 10:33. |