![]() |
nekem pl 2 éve megoldhatatlan a fordulás A-bol B-bol miota ilyen jol sikerult "osszebarátkoznunk ezekkel az uriemberekkel"
Minimális föld 24.680 hektár 19.380 hektár NEM MEGFELELŐ Maximális föld 100.000 hektár 19.380 hektár MEGFELEL Top30% ideje 336 kör 27.285 kör MEGFELEL pedig teljesen normális hangnemben probáltam mnt-t kérni de suket fulekre találtam mert ez náluk valami klánérdek :D pedig nem lehet mondani hogy nem probálkoztam ertelmetlen harcba nyilván nem megyek bele de ettol fuggetlen az iranyitasom alatt csapatmunkával sikerult megdonteni a legnagyobb klánfoglalás rekordját az általam inditott bizonyos 16k hekis utéssel szoval még azt se nagyon lehet rám mondani hogy tulzottan béna lennék |
Quote:
Játékidő 1.000 kör 504 kör NEM MEGFELELŐ Minimális föld 5.796 hektár 2.245 hektár NEM MEGFELELŐ Maximális föld 100.000 hektár 2.245 hektár MEGFELEL Top30% ideje 336 kör 0 kör NEM MEGFELELŐ 9000 hektár fölötti idő 336 kör 0 kör NEM MEGFELELŐ 4000 hektár fölötti idő 336 kör 0 kör NEM MEGFELELŐ Saját ország a következő csoportban nem lehet Van (fagyaszt) NEM MEGFELELŐ Ebből gondolom helyesen arra következtetek, hogy nincs már lehetőségem arra, hogy a 4.000 hekis szabállyal forduljak, hiába restartoltam. Ezt értem, de ez volt a kezdeti cél is vagy ez, mint esetlegesen megfontolandó kérdés fel sem merült? Leegyszerűsítve a kérdést úgy tehetném fel, hogy csak az újonnan 1A-ra fellépők "járnak jól" ezzel a lehetőséggel, a régóta itt küzdő, de "könnyűnek találtatott" országok nem? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Az, hogy annyi a minimum földed, azt jelenti, hogy voltál már e fölött is. Nem elérhetetlen tehát számodra az a mennyiség. A minimum föld újrainduláskori csökkentése rengeteg csalásra adna lehetőséget, ezért az egy mindenképp szükséges követelmény. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:13. |