Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   uj faj és személyiségek ötletek ide! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=443)

Tsobi 03-03-2008 20:01

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 162784)
És ha már van 3 faja, akkor ő az abszolut győztes! :D

Játék megnyerése gomb?

vityu 03-03-2008 20:02

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 162785)
Játék megnyerése gomb?

Természetesen! :D

[HTPA]GeeForce 03-06-2008 09:54

Már ki lett találva az új faj. A Gárdi.
Csak faji bónuszai vannak, a gnóm, az ork, és az óriás faji bónuszait kapná. Negatívuma 3 van, hogy bűzlik az alkoholtól, és nem szeret sétálni, és sokat eszik... :D:D:D

Remedy 02-24-2009 13:55

Hirtelen ezt a topicot talaltam, ujat nem akarok nyitni.

Csak erdekelne, hogy lassan (de biztosan) ujra lesz kis kek 10es orszag, nem is egy, ahogy nezem. Vajon ok is logni fognak a levegoben, nem kapva semmit a kis kek tizesert, vagy lesz vmi ez iranyu fejlesztes, hogy ne csak a kek szamuk nojon nekik, es kozben ugyanugy 9 szemelyiseguk legyen, mint egy 9esnek, hanem legyenek meg vhogy motivalva, jutalmazva?

Ati 02-24-2009 14:01

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 204217)
Hirtelen ezt a topicot talaltam, ujat nem akarok nyitni.

Csak erdekelne, hogy lassan (de biztosan) ujra lesz kis kek 10es orszag, nem is egy, ahogy nezem. Vajon ok is logni fognak a levegoben, nem kapva semmit a kis kek tizesert, vagy lesz vmi ez iranyu fejlesztes, hogy ne csak a kek szamuk nojon nekik, es kozben ugyanugy 9 szemelyiseguk legyen, mint egy 9esnek, hanem legyenek meg vhogy motivalva, jutalmazva?

Nincsen tervben ilyen irányú fejlesztés a közeljövőben.

Pepa 02-24-2009 20:19

Szerintem egy több éve jól játszó, 9 személyiséggel rendelkező játékosnak biztosan további segítségre van szüksége.

laci 02-24-2009 20:22

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 204223)
Szerintem egy több éve jól játszó, 9 személyiséggel rendelkező játékosnak biztosan további segítségre van szüksége.

Nem segítségről beszélt Remy, hanem motivációról ;)

(ehh, fölösleges hsz. volt, nyilván értetted te is, Pepa, miről beszélt Remy, de már nem tudom törölni, Ati nem engedi :) )

Ati 02-24-2009 20:25

Nézzük meg, hogy az átlag játékidő mennyi, és nézzük meg hányan vannak, akik ettől erősen eltérnek. Hárman. Ha még pár hónapot hozzáveszünk, akkor öten. Úgy érzem, hogy 5 ember érdekében nagy hiba volna felborítani egy (szinte teljesen) kialakult egyensúlyi állapotot.

Andrew 02-24-2009 20:37

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 204225)
Nézzük meg, hogy az átlag játékidő mennyi, és nézzük meg hányan vannak, akik ettől erősen eltérnek. Hárman. Ha még pár hónapot hozzáveszünk, akkor öten. Úgy érzem, hogy 5 ember érdekében nagy hiba volna felborítani egy (szinte teljesen) kialakult egyensúlyi állapotot.

Ha már úgy is sokszor volt róla szó... kapjanak egy játék megnyerése gombot a főmenübe, amit ha megnyomnak, kapnak egy zöld üzenetet, hogy sikeresen megnyerted a játékot :D

Kubbi 02-24-2009 20:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 204225)

Szerintem lehet, hogy elég lenne pl: ha pirossal jelennének meg a pontlistában, mondjuk 1személyiséggel.
Esetleg emellé még más feljutási követelményeik lehetnének.

All times are GMT +1. The time now is 11:09.