![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Már ki lett találva az új faj. A Gárdi.
Csak faji bónuszai vannak, a gnóm, az ork, és az óriás faji bónuszait kapná. Negatívuma 3 van, hogy bűzlik az alkoholtól, és nem szeret sétálni, és sokat eszik... :D:D:D |
Hirtelen ezt a topicot talaltam, ujat nem akarok nyitni.
Csak erdekelne, hogy lassan (de biztosan) ujra lesz kis kek 10es orszag, nem is egy, ahogy nezem. Vajon ok is logni fognak a levegoben, nem kapva semmit a kis kek tizesert, vagy lesz vmi ez iranyu fejlesztes, hogy ne csak a kek szamuk nojon nekik, es kozben ugyanugy 9 szemelyiseguk legyen, mint egy 9esnek, hanem legyenek meg vhogy motivalva, jutalmazva? |
Quote:
|
Szerintem egy több éve jól játszó, 9 személyiséggel rendelkező játékosnak biztosan további segítségre van szüksége.
|
Quote:
(ehh, fölösleges hsz. volt, nyilván értetted te is, Pepa, miről beszélt Remy, de már nem tudom törölni, Ati nem engedi :) ) |
Nézzük meg, hogy az átlag játékidő mennyi, és nézzük meg hányan vannak, akik ettől erősen eltérnek. Hárman. Ha még pár hónapot hozzáveszünk, akkor öten. Úgy érzem, hogy 5 ember érdekében nagy hiba volna felborítani egy (szinte teljesen) kialakult egyensúlyi állapotot.
|
Quote:
|
Quote:
Esetleg emellé még más feljutási követelményeik lehetnének. |
All times are GMT +1. The time now is 11:09. |