Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Tűzgolyó hatékonysága (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4414)

Andrew 10-29-2010 20:36

Most már tárgytalan :p

Debilke 10-29-2010 20:47

Elnézést, a megfogalmazás nem volt túl diplomatikus, de az igazságtartalma mindenképp 98% feletti :)

Kubbi 10-29-2010 20:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 269270)
Héhéhé, finomabban!

ha hé hé, akkor moderálni már luxus a hsz-t?
attól hogy ezt kiírod a kb anyázás ott marad...

ha ezen a fórumon ez a szint még elmegy, asszem még az olvasásától is elszokok...

Pool 10-29-2010 20:56

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 269267)
Nem is értem minek vitázni, egy ilyen kis senkiházi, kunyerálós, gyerekével nem törődő, hazudós kis izébizé miatt... nála még a kutyám is illatosabbat és kevésbé barnát szarik :D

Ildeenek van gyereke? :eek:

Remedy 10-29-2010 21:12

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 269271)
Ehm, ez már egy kicsit sok lesz :o

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 269276)

ha ezen a fórumon ez a szint még elmegy, asszem még az olvasásától is elszokok...

Mennyi onjelolt Ati van ezen a forumon... :)

Ati 10-29-2010 21:18

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 269276)

Bízom abban, hogy az emberek egy rászólás után átírják emberi hangneműre az eredetileg nem olyan üzenetet.

Ildee 10-29-2010 21:30

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 269273)
Elnézést, a megfogalmazás nem volt túl diplomatikus, de az igazságtartalma mindenképp 98% feletti :)

nem tudom honnan veszed ezeket a marhaságokat, de szerintem magadat nevezd hazugnak, annak fényében amiket összehordassz rólam, hogy nem vagyok fehér, meg nem törödöm a gyerekemmel, valószínűleg többet mint te :)

Pool 10-29-2010 21:33

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 269287)
nem tudom honnan veszed ezeket a marhaságokat, de szerintem magadat nevezd hazugnak, annak fényében amiket összehordassz rólam, hogy nem vagyok fehér, meg nem törödöm a gyerekemmel, valószínűleg többet mint te :)

Ezt reméltem is, hogy többet törődsz a saját gyerekeddel, mint Debilke...:D

Ati 10-29-2010 21:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 269284)
Bízom abban, hogy az emberek egy rászólás után átírják emberi hangneműre az eredetileg nem olyan üzenetet.

Tényleg várom ám! :)

Debilke 10-29-2010 21:55

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 269287)

Nem tartom magamnak hazugnak, de Téged mindenképp... muti már meg, mi nem igaz abban amit írtam? Talán nem kunyeráltál fórumokon pénzt, mert nincs mit enned? Nem is értem, akkor miből telik VIPre, nem hazudtál Andinak, hogy, nem rosszalkodsz többet, csak adja vissza a modijogod? De igen, hazudtál Neki, mert anélkül, hogy írtam volna arra a fórumra, kizártad az orijaimat ok nélkül. Emlékezzünk csak vissza a MUDra? Non-stop nyomattad, hol volt időd a gyerekedre, már akkor is megemlítettük páran, hogy a gyerekedre kéne ennyi időt fordítani, nem a játékra... , azt pedig, hogy mennyire vagy fehér, mindenki döntse el maga, sztem semmiképp nem idén barnultál le.

All times are GMT +1. The time now is 14:29.