![]() |
bocsi előbb írtam azután olvastam hogy mi van...köszi
|
Úgy látom, hogy egész gördülékenyen megy az azonosítás. Ha bármi kérdés van még ezzel kapcsolatban, jöhet nyugodtan.
|
Van egy olyan problémám, hogy törölve lett az orim, holott a figyelmesztető e-mail megkapása után, elküldtem a support irányába, hogy fagyasztva van az ország, azonosító kóddal, belépési adatokkal, mindennel... mivel még a határidőt is szem előtt tartottam, légyszives állítsátok vissza az országomat fagyasztott állapotába, ha már egyszer nem sajnáltam rá az időt hogy anno felépítsem a több személyiséget, most emiatt nem szeretném elveszíteni.
|
Quote:
|
félreértés ne essék, nem az utolsó pillanatban írtam az e-mailt, hanem az első figyelmeztető e-mail után még szeptember végén, majd még 2 alkalommal elküldtem ugyanazt, hogy biztos odaérjen.... de mégis törölve van, nem az én hibámból, ha visszaenged azonosítom de mivel 2 ori van azon a szinten, mind2 szabadságolva, és a pálya elején, ezért nem tudtam tenni semmit sem azon kívül hogy követem az e-mailben leírtakat és e-mailben jelzem a support felé, mivel ez nem hozott eredményt, jöttem ide...
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
Jobb híján ide írok, mert ez az egyetlen dolog, ami eszembe jutott. Érdekes dologra lettem figyelmes az egyik csoportban. Egy országot 3 napja (10.09., 10.10., 10.11.) figyelek és 3 napja teljesen ugyanúgy néz ki. Ugyanannyi egysége van (nem 0), ugyanúgy nulla a gabonája. Ez eddig rendben van. Csakhogy van neki emberhiánya, ami szintén nem változik, a pénze sem változik és egyik morálja sem. Arra jutottam, jutottunk, hátha az azonosítási "moratórium" nem működik megfelelően. (a sorszáma szerint még azonosítandó országról lenne szó.) Megírhatom itt a csoportot és az ország sorszámát? |
Quote:
|
Quote:
Csak furcsa volt így elsőre :) |
All times are GMT +1. The time now is 20:00. |