![]() |
Quote:
Szoktam én is szórni, de nem tartom magam nagy kezezőnek. Kár, hogy azt nem jelzi ki, hogy ki mennyit osztott, akkor látható volna ki mennyire "kutya".... |
Quote:
Azaz lenne egy szeret/nemszeret jellegű pontozás, ez alapján lehetne jól úúútálni egymást, mint most is, meg akár szeretni, mint régen - azaz jó kis önfényezés lenne egyes csoportokon belül, illetve egy 'szakmai' jellegű, azaz hogy értelmes/butaaaa pontozás. És aki továbbra sem értelmesen használja, azt jól megverjük :D Ezt itt most mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja, még akár viccnek is elmegy :) (Aki viccnek értelmezi, nyithat nekije egy témát a chat-be, és írhat még sok okosságot hozzá;)) |
Quote:
|
Más fórumon láttam egy olyan megoldást, hogy az elismertség/hírnév pont mellett, volt egy tetszik gomb is. Az olyasmi, mint az itteni felfele kezecske. Lefele nincs, de ott mondjuk ritkán adogattak pirosat, még nekem is sikerült három zöld kockásnak lennem 2 hónap után. :D
Szerintem amúgy (ha ezzel magam ellen is beszélek :p), jó ötletnek tartanám a régi elismertség pontot visszahozni (azért megszenvedtem vele anno, hogy zöldbe menjek... :D). Szóval lehetne egy az elismertség mellett még egy tetszik gomb. És pl. a chat témákban lehetne, hogy csak a tetszik / nem tetszik gomb jelenne meg, és kifejezetten a Hódítóval kapcsolatos fejlesztés, segítség, stb. témákban lenne ez az elismertség. Illetve, amit Kutyuleee írt, hogy 2 héten belül egy embernek csak egyszer adhatsz. Vagy még egyszerűbb lenne, mondjuk havi 3-at engedélyezni, és akkor azt ő szépen be tudja osztani... És kivenni azt, hogy másik 9-nek kell előbb adni, és csak utána adhatsz megint ugyan annak. Havi háromra lekorlátozni, és meg van oldva. :) |
Amúgy ennek mi értelme lenne, azon kívül, hogy szép színes kockák?
|
Quote:
Amúgy nagyjából annyi, mint a fel/le ujjaknak... Esetleg egy kis közösségépítő jelleg + romboló is, de a rombolás az most is megvan, megy az magától, elég hozzá pár név :D |
Quote:
|
Quote:
Viszont a közösségrombolás mellett hasznos, hisz automatikusan moderál... Neked is könnyebb lenne talán. :D Amúgy mi olyan nagy gond azzal, ha valaki több nick-el fórumozik?? :) Ha az elsőt elküldte a süllyesztőbe, a másodikkal se fogja sokáig húzni. Ez (is) lenne a lényege ennek az elismertségpont rendszernek. Lehet, néhol nem működik jól, a rendeltetésellenes használattól, de hatásosnak hatásos, és lényegében kikerülhetetlen. :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:04. |