Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Akik szeretik az 1/A-t:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4316)

Alg 08-21-2010 22:47

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 261053)
nem olyan régi sorszám

Nem olyan régen kezdtem A-ban játszani, és nem is voltam ott sokáig

kisboszi 03-13-2011 21:45

Nem nagyon szeretem az A-t!:( A csapat a régi, de valamiért nem találom ennek a csopinak a " nyitját". Munka mellett nem könnyű, és persze akkor támadnak, ha éppen nem vagyok!:S

A lenti csopikat viszont nagyon szeretem!:) Remek szövik, akikkel " egy mindenkiért, mindenki egyért" jelszó alatt haladgatunk.:)

Redback 03-13-2011 21:50

Quote:

Originally Posted by kisboszi (Post 283399)
Nem nagyon szeretem az A-t!:( A csapat a régi, de valamiért nem találom ennek a csopinak a " nyitját". Munka mellett nem könnyű, és persze akkor támadnak, ha éppen nem vagyok!:S

A lenti csopikat viszont nagyon szeretem!:) Remek szövik, akikkel " egy mindenkiért, mindenki egyért" jelszó alatt haladgatunk.:)

Én ugyan nem régóta vagyok A-ban, még nem is sikerült teljesen felvennem a ritmusát, de sokkal jobban tetszik, mint lentebb. Sokkal több stratégiai lehetőséget ad, érzésem szerint. No meg sokkal jobban lehet játszadozni a bontással, fokozással. Ahogy mostanában szokás mondani : I love 1/A!

kisboszi 03-13-2011 21:56

Ha tudnék mindig itt lenni, talán én is elmondhatnám:" I love 1/A!":) Így viszont sokkal több a kudarc, mint a siker!:(

Redback 03-13-2011 21:59

Quote:

Originally Posted by kisboszi (Post 283401)
Ha tudnék mindig itt lenni, talán én is elmondhatnám:" I love 1/A!":) Így viszont sokkal több a kudarc, mint a siker!:(

No igen, az időhiány nagy úr :( én legtöbbször szerencsére tudok lenni :)

kisboszi 03-13-2011 22:03

Mindenesetre a kedvem ez se veszi el a játéktól, nagyon szeretem a Hódot!:) Kivéve az 1A-t!:D

Pool 03-13-2011 22:03

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 283400)
Én ugyan nem régóta vagyok A-ban, még nem is sikerült teljesen felvennem a ritmusát, de sokkal jobban tetszik, mint lentebb. Sokkal több stratégiai lehetőséget ad, érzésem szerint. No meg sokkal jobban lehet játszadozni a bontással, fokozással. Ahogy mostanában szokás mondani : I love 1/A!

Az utolsó mondatban hiányzik két ékezet, ami az A-ra teljesen igaz:

love-lóvé....

Pénz nélkül senki vagy A-ban, vagy olyan klán nélkül, amilyenbe Te is léptél...
De persze ez nem a Te kritikád...

Ati 03-13-2011 22:06

Quote:

Originally Posted by kisboszi (Post 283403)
nagyon szeretem a Hódot!:) Kivéve az 1A-t!:D

Hmm? Ez a téma arról szól, hogy miért szereted az 1/A-t.

Most akkor mi történt? :eek:

kistigris 03-14-2011 06:45

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 283404)

love-lóvé....

Ezt a véleményt, már én is többször, több helyen elmondtam, de nem arattam vele osztatlan sikert.Ettől függetlenül tetszik az 1/A,maradok is még egy darabig:)
A lenti csoportokhoz képest teljesen más,de nagyon érdekes.

Redback 03-14-2011 19:29

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 283404)

love-lóvé....

Tisztában vagyok azzal, hogy hatalmas szerencsém volt. Először is azért, hogy Tsobi és Gergő rám gondoltak, mikor új tagot kellett beszervezni. Aztán volt valami, nemtudom már pontosan, de egy másik tagot vettek be 10.-nek, aztán valakivel volt egy klánon belüli vita, aminek következtében kilépett. Sokat tanultam Tőlük (fogok is még szerintem), és remélem megérte nekik, hogy bevettek a klánba.

All times are GMT +1. The time now is 02:51.