Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   A fosztogatás hatékonysága... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=43)

Axa 01-26-2006 21:30

Quote:

Originally Posted by Gabesz
én eleve meg akartam cáfolni azt,hogy a katonák vihessenek tekercset!
a tolis visszaszedi a tekit a hadi a földet a varis meg nemszed vissza semmit csak le a készültésget,meg pusztit a maga módján.

Ja jól van, csak félreérthető volt, hogy beidézted az egész üzim, azt hittem, hogy velem vitatkozol :D

Gabesz 01-26-2006 21:33

nem veled vitatkoztam nyugi:) most el,de ha írtok szivesen megírom a véleményemet:)))

Woodstock 01-26-2006 21:42

valaki irta, hogyha lelopnak, majd a szövim visszalopja a tekijeimet, ami utánna nem nálam lesz, de olyan mintha nálam lenne, vagy valahogy Így irta...

a kérdés, hogy mi van a magányoos farkasokkal?

Senki 01-26-2006 21:45

Quote:

Originally Posted by Woodstock
valaki irta, hogyha lelopnak, majd a szövim visszalopja a tekijeimet, ami utánna nem nálam lesz, de olyan mintha nálam lenne, vagy valahogy Így irta...
a kérdés, hogy mi van a magányoos farkasokkal?

egy:Az MFek mindenesek. Amennyire megy nekik. Vagy szövit keresnek épp :cool:
kettő: a szövid visszalophatja, de az nem nálad van már.... de megoldható ha van VIP... teki elad, pénz átmegy és veszel újat... nade ha nincs VIP?

Ati 01-26-2006 21:47

Quote:

Originally Posted by Senki
kettő: a szövid visszalophatja, de az nem nálad van már.... de megoldható ha van VIP... teki elad, pénz átmegy és veszel újat... nade ha nincs VIP?

Azt ne mondd, hogy a piacon nem lehet megoldani enélkül. :)

Woodstock 01-26-2006 21:48

Quote:

Originally Posted by Senki
nade ha nincs VIP?

Igen, akkor van az a helyzet amit az elején Írtam, hogy nemtudod visszavenni a tiedét...

Woodstock 01-26-2006 21:50

Quote:

Originally Posted by Ati

Mondjuk valahogy lehet, de speciel még piacon nem mentettem át semmit...

Ha a piacon keresztül lehet küldeni a cuccost, akkor a karavánnal miért nem?

Senki 01-26-2006 21:51

Quote:

Originally Posted by Ati

Meg lehet oldani. De ezt szerinted tudja az egyszeri játékos aki csak azt látja hogy eltűnt a serege "pedig 100% minden" :D Van aki csak arról tud ami a súgóba van.... pl a pontlista rendezési opciói!, ügye? :D

Kalandlegény 01-26-2006 21:53

senki, van olyan ország, hogy "mindenes"? az első, ami kiderült számomra még a játék legelején az az, hogy a mindenből egy kicsi nem működik. valaki írta korábban, hogy a játékosok választanak egy fajt, egy játék stílust, és azt játszák a hozzá tartozó előnyökkel és hátrányokkal együtt. sztem - ahogy a mindenből egy kicsi sem - nem lenne jó, ha a katonák kapnának plusz tuladonságokat (pl tudnának tekit rabolni), mert ezzel leértékelődne a tolvajok szerepe, vagyis, ha ugyanazt meg tudom tenni a katonáimmal, mint egy félelf a tolvajaival, akkor inkább katonákat tartok.

Woodstock 01-26-2006 21:54

kellene csinálni valami egyszerű szavazást az ügyben mondjuk csak kÍváncsiságból...

All times are GMT +1. The time now is 09:38.