![]() |
Quote:
Ja jól van, csak félreérthető volt, hogy beidézted az egész üzim, azt hittem, hogy velem vitatkozol :D |
nem veled vitatkoztam nyugi:) most el,de ha írtok szivesen megírom a véleményemet:)))
|
valaki irta, hogyha lelopnak, majd a szövim visszalopja a tekijeimet, ami utánna nem nálam lesz, de olyan mintha nálam lenne, vagy valahogy Így irta...
a kérdés, hogy mi van a magányoos farkasokkal? |
Quote:
kettő: a szövid visszalophatja, de az nem nálad van már.... de megoldható ha van VIP... teki elad, pénz átmegy és veszel újat... nade ha nincs VIP? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha a piacon keresztül lehet küldeni a cuccost, akkor a karavánnal miért nem? |
Quote:
|
senki, van olyan ország, hogy "mindenes"? az első, ami kiderült számomra még a játék legelején az az, hogy a mindenből egy kicsi nem működik. valaki írta korábban, hogy a játékosok választanak egy fajt, egy játék stílust, és azt játszák a hozzá tartozó előnyökkel és hátrányokkal együtt. sztem - ahogy a mindenből egy kicsi sem - nem lenne jó, ha a katonák kapnának plusz tuladonságokat (pl tudnának tekit rabolni), mert ezzel leértékelődne a tolvajok szerepe, vagyis, ha ugyanazt meg tudom tenni a katonáimmal, mint egy félelf a tolvajaival, akkor inkább katonákat tartok.
|
kellene csinálni valami egyszerű szavazást az ügyben mondjuk csak kÍváncsiságból...
|
All times are GMT +1. The time now is 09:38. |