Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   segitség már vagy ötödször eltünek a variaim (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4281)

vityu 07-09-2010 11:47

Quote:

Originally Posted by római (Post 257962)
rendben meg fogadom remélem 6 elég lessz.

Könyörgök, olvasd már el amit írtam... A szádba rágtam, hogy mit csinálj, erre tippelgetsz, hogy 6 csak elég lesz??? Azért ez nekem kicsit sok. Szerinted azért írtam le azt, hogy azok olvassák el, akik a súgót is képesek értelmezni, és ezeket egyébként is tudják? Miattad pötyögtem és számolgatta, kérlek használd kicsit az eszed!

Valezius 07-09-2010 12:54

római, mint láthatod ebben a játékban nincs grafikus felület, csak táblázatok.
Ez a játék a számolgatásokról szól, amiből az egyik legegyszerűbb, hogy mennyi házat is kell tartani legalább.
Ha még ez se megy zökkenőmentesen, akkor nem hiszem, hogy sok örömöd lesz ebben a játékban.

Ergo nem is értem, miért nem keresel valami olyat, ami jobban megfelel neked.

Kutyuleee 07-09-2010 13:19

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 257966)
római, mint láthatod ebben a játékban nincs grafikus felület, csak táblázatok.
Ez a játék a számolgatásokról szól, amiből az egyik legegyszerűbb, hogy mennyi házat is kell tartani legalább.
Ha még ez se megy zökkenőmentesen, akkor nem hiszem, hogy sok örömöd lesz ebben a játékban.

Ergo nem is értem, miért nem keresel valami olyat, ami jobban megfelel neked.

Vale azért nem kell parasztnak lenni egy kezdővel szemben.
Ne haragudj de sztem te sem azzal kezdted anno a játékot, hogy kiszámoltad,hogy mennyi ház is kell pontosan...

Andrew 07-09-2010 16:31

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 257968)
Ne haragudj de sztem te sem azzal kezdted anno a játékot, hogy kiszámoltad,hogy mennyi ház is kell pontosan...

Szerintem nem paraszt. Nem épp a legkedvesebb hangnemben (ezt aláírom :D), de inkább realista...

Rynok 07-09-2010 16:50

1.) Nem lehet, hogy római azt írta, hogy az eddigieken felül 6 plusz ház elég lesz? Vagy ha nem, akkor mennyi lehetett eddig...? :eek: Bár mondjuk a hekiszám se mindegy, ha 25-30 hekis az ori, akkor még elég is az a 6...
2.) Ha jól emlékszem, akkor azt írtad, élőhalott orid van. Miért tartasz varázslókat?

Olasz 07-09-2010 21:04

Római: próbáld meg itt megtervezni az orid, hátha ez segít.

http://www.bimmbimm.hu/hodito/eplista-fix/

csak beírod az épületeidet vagy amilyet szeretnél és egyből látod, hogy működik e vagy sem.
A tanácsadókból is bemásolhatod az épületeidet a "Beillesztésbe", majd a "Feldolgoz" gombra kattintasz.

vityu 07-09-2010 23:09

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 257968)

Én se számoltam ki, te se, és valszeg nagyon sokan nem, mivel házbőséggel indulunk, de amikor egy kérdést feltesz, majd a szájába rágom, hogy mit kell tenni, akkor azért már éppen megtehetné.

Kutyuleee 07-10-2010 01:47

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 257994)
Én se számoltam ki, te se, és valszeg nagyon sokan nem, mivel házbőséggel indulunk, de amikor egy kérdést feltesz, majd a szájába rágom, hogy mit kell tenni, akkor azért már éppen megtehetné.

Persze, ez így jól is van.Sőt rád egy rossz szavam nem lehet. ha te írod be azt amit vale irt akkor azt mondom ok. mert te elötte már probáltál segíteni. Nálam csak az tett be, hogy csak simán elküldi rómait a sunyiba,merthogy első ránézésre nem számolja ki a pontos ház mennyiséget hanem beír egy has számot és ezért már rögtön el akarja küldeni inkább más játékokra, egyszerüen semmi pozitiv nem volt a hozzászólásában benne,hogy mit kéne tenni. Ha már vki ennyire nem viseli hogy kezdő vmit nem tud, akkor ne nézze a segitség topicot... Mondom én csak azon húztam fel magam, hogy csak azért irt a topicba hogy leoltson egy kezdőt. Te korrektül leírtál mindent amit tudni illik. ha ezek után esetleg kiakadsz mert rá se hederitett a hozzászólásodra az érthető is lenne.

Valezius 07-10-2010 08:02

Gondolj, amit akarsz.

De ezt a sort nem tudom szó nélkül hagyni: "mert te elötte már probáltál segíteni."
Az, hogy ebbe a topikban ez volt az első hszem nem sokat jelent. Nyitott már a srác másik topicot is ezelőtt...
De arra meg én nem emlékszem, hogy bármelyikbe is írtál volna valami hasznosat.

richardka 07-16-2010 09:42

Quote:

Originally Posted by Rynok (Post 257980)
1.)
2.) Ha jól emlékszem, akkor azt írtad, élőhalott orid van. Miért tartasz varázslókat?

hmm ez nekem is szemet szur

:eek:

All times are GMT +1. The time now is 19:13.