![]() |
Quote:
|
római, mint láthatod ebben a játékban nincs grafikus felület, csak táblázatok.
Ez a játék a számolgatásokról szól, amiből az egyik legegyszerűbb, hogy mennyi házat is kell tartani legalább. Ha még ez se megy zökkenőmentesen, akkor nem hiszem, hogy sok örömöd lesz ebben a játékban. Ergo nem is értem, miért nem keresel valami olyat, ami jobban megfelel neked. |
Quote:
Ne haragudj de sztem te sem azzal kezdted anno a játékot, hogy kiszámoltad,hogy mennyi ház is kell pontosan... |
Quote:
|
1.) Nem lehet, hogy római azt írta, hogy az eddigieken felül 6 plusz ház elég lesz? Vagy ha nem, akkor mennyi lehetett eddig...? :eek: Bár mondjuk a hekiszám se mindegy, ha 25-30 hekis az ori, akkor még elég is az a 6...
2.) Ha jól emlékszem, akkor azt írtad, élőhalott orid van. Miért tartasz varázslókat? |
Római: próbáld meg itt megtervezni az orid, hátha ez segít.
http://www.bimmbimm.hu/hodito/eplista-fix/ csak beírod az épületeidet vagy amilyet szeretnél és egyből látod, hogy működik e vagy sem. A tanácsadókból is bemásolhatod az épületeidet a "Beillesztésbe", majd a "Feldolgoz" gombra kattintasz. |
Quote:
|
Quote:
|
Gondolj, amit akarsz.
De ezt a sort nem tudom szó nélkül hagyni: "mert te elötte már probáltál segíteni." Az, hogy ebbe a topikban ez volt az első hszem nem sokat jelent. Nyitott már a srác másik topicot is ezelőtt... De arra meg én nem emlékszem, hogy bármelyikbe is írtál volna valami hasznosat. |
Quote:
:eek: |
All times are GMT +1. The time now is 19:13. |