![]() |
Quote:
Lombi és Csilla mondott valamit, de nálam más probléma van szerintme. De próbálkozom azért :) Most bekapcsoltam mindent, leokéztam, és lekapcsoltam mindent utána azt is leokéztam. Nem sokat ért a helytartónak. 2010-07-02 22:55:13 HELYTARTÓ: Eladtam 66 drágakövet 1.790 áron, ez összesen 118.140 arany bevételt jelent. 2010-07-02 22:55:13 HELYTARTÓ: 39 katona képzésére utasítást adtam. 2010-07-02 22:55:13 HELYTARTÓ: A következő képzésekre adtam utasítást: 8 varázsló, 8 tolvaj, 2 íjász, melyek el is kezdődtek. 2010-07-02 22:55:13 HELYTARTÓ: Faji varázslat, 1. próba: nincs elég rúna a varázslathoz! Csinált mindent mintha muszáj lenne neki :) |
Quote:
|
Quote:
Pár kör vége a védelemnek, és nincs rúna amivel majd a varázslatokat fel tudom tenni. |
Reggel még remélem megvolt a gond, akkori állapottal mindjárt meglesem.
|
Quote:
|
Hát Bobbá, egyelőre semmi jó hírem nincs... Valamit emlegetett Goldy az ördögűzéssel kapcsolatban... :) Mindenki másnak teljesen jól működik, tesztgépen ma reggeli adatokkal a Tied is teljesen jól működik. A hibajelenséget nem tudom megismételni, annak ellenére, hogy igazából látom az eseményeidet én is, de azoknak nem lenne szabad ott lenniük... :eek:
Egyelőre még én is megpróbálkozom az ördögűzéssel, addig próbáld a nehezítést. :):):) |
Quote:
De egyet értek Veled, nem szabadna ott lenniük, azért is írtam pont Neked, mert azt hiszem, a pálya innentől a tied, remélem lesz valami megoldás, vagy majd bejelented, hogy ez nekem egy külön nehezítés innentől :) Amúgy azért reggeltem ezt az országot, mert a másikkal is ez volt. Lehet köze ahoz, hogy az Anarchba van regisztrálva? |
Jóhír. Sikerült megismételnem a jelenséget.
|
Haladunk :)
Azért ha majd piszkálod az országomat, és eltűnik az eddigi összes képzésem, nekem csöndbe elmondhatod, hogy Te voltál :) |
No akkor mostantól sikítson bárki, akinek rosszul működik a helytartója, BÁRMELYIK csoportban......... :)
|
All times are GMT +1. The time now is 14:21. |