Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Elfogadható vs Nem elfogadható orinév (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4255)

Eke 06-19-2010 15:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 256465)
A provokálásról szerencsére lemaradtam, az "idegennyelv" pedig egy köszönés volt.

Ha egyértelmű provokáció történik privát üzenetben, azt jelentsd, és elbírálásra kerül (

Az én honnan kellene tudjam hogy az köszönés?És ha az anyámba küldött volna?Vagy mindenkinek kötelezzö lett a héber?Mert akkor én lemaradtam valamiröl.
Mivel nem értem igy hát ne zavarjon ?
És szerinted nem provokáció ha azt irja hogy ismét mozognak a gojok.
Jelentettem és kiváncsian várom a fejleményt.

Ati 06-19-2010 15:24

vityu: értékelném, ha nem kezdenél Te is ámokfutásba... Vagyis már kezdtél, úgyhogy ha leállnál...

Rynok 06-19-2010 15:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 256465)
A provokálásról szerencsére lemaradtam, az "idegennyelv" pedig egy köszönés volt.

A "Szebb jövőt!" is egy köszönés, sőt, minden szava magyar, azért mégis tiltást lehet kapni...

Ráadásul a Zsidó Világuralom-nak nincs köze a politikához? Na neee... Akkor mihez van köze, az őslénytanhoz? :eek:

Ati 06-19-2010 15:25

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 256479)
- Arab Világuralom
- Fehér Világuralom / azt ide egyböl is ideírná mindenki hogy micsoda fasiszta meg náci aki ezen a néven indít országot /
- Néger Világuralom
- Kinai világuralom és írhatnám még a példákat ..

Valaki már neki is állt ilyen neveket regisztálni. No akkor gondolkozzunk egy kicsit: ki most a provokátor?

Ati 06-19-2010 15:27

Quote:

Originally Posted by Rynok (Post 256485)
A "Szebb jövőt!" is egy köszönés, sőt, minden szava magyar, azért mégis tiltást lehet kapni...

Ki kapott JÁTÉKBELI tiltást azért, mert így köszönt a fórumon? :eek: Nincs ilyenről tudomásom...

Redback 06-19-2010 15:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 256486)
Valaki már neki is állt ilyen neveket regisztálni. No akkor gondolkozzunk egy kicsit: ki most a provokátor?

Miért lenne provokálás? Csupán regisztrál néhány elfogadható nevű országot.

Blacky 06-19-2010 15:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 256486)

Egyrészt aki regelte a Zsidó Világuralom országnevet...
Másrészt aki elfogadta
sajna ez van..
Nyilvánvaló provokáció ez a név

Ati 06-19-2010 15:31

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 256488)
Miért lenne provokálás? Csupán regisztrál néhány elfogadható nevű országot.

Gratulálok.

Részemről itt ki is szálltam.

Redback 06-19-2010 15:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 256490)
Gratulálok.

Részemről itt ki is szálltam.

Amilyen sértően érintenek téged azok az országnevek, olyan sértő a Zsidó Világuralom országnév jópárszor annyi embernek :)

Blacky 06-19-2010 15:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 256481)
Egy országnév nem attól lesz elfogadható vagy nem elfogadható, hogy mit ír be a fórumra.

Attól mert kiragadsz egy komplett mondandóból egy kis darabot és azt félremagyarázod attól még nem biztos , hogy igazad van, de mivel itt Te vagy a Fönök, és Bátran homokba dughatod a fejet söt gyakorlatilag ugy is az lesz amit mondasz z így szerintem tök felesleges megpróbálni arról meggyözni , hogy miért is roppant veszélyes ha valaki ilyen nevü országot regisztrál..
Én eddig azt hittem ez egy magyar játék nemzetközi játékosokkal aki igen jól megférnek egymás melett és de erre jön egy zsidó aki világuralomra tör és ezek szerint ez így helyes :(:(:(:(

All times are GMT +1. The time now is 13:13.