![]() |
Quote:
Reklámokat tolnak mindig az ember arcába. Az utcán, a tv-ben, a rádióban, a neten, sőt még a wc-ben is. Valaki a reklámoktól fél, valaki meg a komcsititkosszolgálatikémektől retteg. Viszont itt zárjuk is le. Ne lépjetek be az oldalra. Én se vagyok ott napi 35 órát, és én se küldözgetem ész nélkül az sms-t. Ki tudok fizetni 20 Ft-ot egy sms-re. Sőt a vip sms-t is tudom fizetni. Itt nem erről volt szó. |
Quote:
Egy évet élt az a lehetıség, mely szerint meglévı ügyfél részére saját termékünk ill. szolgáltatásunk ajánlatát elküldhettük hozzájárulás nélkül. Mára már ügyfelünknek sem küldhetünk pl. új akciónkról, kapcsolódó szolgáltatásunkról ajánlatot. Ezen elektronikus csatornák esetében csak az opt-in szabályozás él, tehát egy névvel ellátott elızetes hozzájárulás szükséges. E-mailben azonban nem lehet hozzájárulást kérni." Forrás: http://www.ppos.hu/mit_nyujtunk_onne...pamtorveny.htm Itt van egy pdf, onnan másoltam ki a fenti bekezdést. Nem akartam közvetlenül a pdf-re linkelni, hogy meglegyen a rendes forrásmegjelölés. Ez csak egy oldal, amit hirtelen találtam, ha rákeresel neten, akkor fogsz még találni róla bőven információkat, akár a törvény teljes szövegét is. (Anélkül, hogy politizálnék, "szokás szerint" ez a törvény is be lett vezetve, majd rá pár hétre "ááá, inkább mégse" alapon vissza is lett vonva egy része.) |
Quote:
Csak átfutottam, de ebből nekem az jön le, hogy weblapot lehet küldeni + a vállalkozástól független személy küldi, akkor szintén nincs törvénysértés. 4. E-MAIL, SMS, MMS, FAX, BLUETOOTH ÚTJÁN KÜLDÖTT REKLÁM "Önmagában azonban nem minısül reklámnak a cégadatok vagy pl. domain név és e-mail cím e-mailben történı közzététele. Ez nem azt jelenti, hogy ezerszám lehetne egy csak egy domain nevet tartalmazó spamet kiküldeni. A szabályozás pl. arra vonatkozik, hogy ha kapunk egy vicces videót ismerısünktıl, és azt úgy küldjük tovább, hogy csatoljuk aláírás fájlunkat is, ez még nem lesz reklám. Szintén nem reklám az, ha a vállalkozás termékére vonatkozó üzenetet a vállalkozástól független személy közli, különösen ha a közlés ellenszolgáltatás nélkül történik. Pl. az adatvedelmiszakerto.hu portálon megjelent cikket is tovább lehet küldeni ismerıs részére a rendszer segítségével. A portáltól független személy fogja a cikket elküldeni ismerısének, így ez nem minısül reklámnak." |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Vegyél Viagrát!) |
Quote:
Ezt félre értettétek. Leírom mi van a végén. SMS:3630******* mobiltelo.hu Ennyi van összesen, tehát egy telszám, és az oldal ahonnan ment az sms! Tehát nem reklámoznak konkrétan semmit, csak a küldés helye+ küldője van feltüntetve. Lehet naiv vagyok, de ez szerintem ez nem reklám, és szerintem nem akarják a telefonszámom felhasználni 1 millió reklám céljából. (+ nem leszek átvilágítva titkosszolgálati eszközökkel) |
Quote:
Vegyél Viagrát! :D |
Nem kell hülyeségeket beszélni.
Vegyetek viagrát, de jó lenne, ha nem értelmeznétek félre más mondandóját! |
Ehh. Viccezni sem lehet már. :(
No mindegy. :) ON: |
All times are GMT +1. The time now is 23:08. |