Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hogyan lehetséges? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4206)

Remedy 05-20-2010 18:06

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 253181)
Egyébként az ilyesfajta csalásokat is ki kéne már zárni lassan a játékból ;)
De tény, hogy igen szemfüles lehetett...

Mivel a piac hasznalata nincs korlatozva, ez nem csalas. Amugy meg, ha tiltanad is az ilyet, gondolom kovetkezoleg amig atadja a sereget, osszeszoviznek, es maris szabalyos...

Amugyis, nem tokmindegy neked melyik orszagban van annyi vari? (menem gyilkoltad be, ha zavar... :D)

Amugy van egy tippem, ki kaphatta... :)

Olasz 05-20-2010 18:07

Quote:

Originally Posted by none (Post 253185)
ilyet, hogy zárod ki? mi van, ha véletlen tényleg elírom az árat és nem csak a tartalékom bukom el, de még dobjanak is ki? :)

Ilyen valóban létezik, saját tapasztalat.:)
Bár nem ekkora mennyiséget:)

RRRrrr 05-20-2010 18:10

Quote:

Originally Posted by none (Post 253185)
ilyet, hogy zárod ki? mi van, ha véletlen tényleg elírom az árat és nem csak a tartalékom bukom el, de még dobjanak is ki? :)

Persze ez is megesik, de mondjuk ha szabályoznánk, hogy a piaci átlagár mondjuk max 50%ért tehetsz ki cuccot akkor akár meg is lenne oldva. :)
Egyáltalán nem tudom, hogy megoldható-e mondjuk pont így, de abban biztos vagyok, hogy ha akarnák a "profik" akkor már régen megoldás született volna rá. De nem emiatt nyitottam a topicot, tőlem jól van így minden :D
Csak ötleteket vártam volna, hogy csinálta ezt a fószer. Eddig az egyetlen lehetséges ötlet, hogy véletlenül jó helyen volt, jó időben...
Amit el is hiszek alkalomadtán, de az esetek 95%-ban mindenki jól tudja, hogy szándékos átjátszásról van szó, ugyhogy erről ne vitázzunk többet.

RRRrrr 05-20-2010 18:11

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 253188)
Mivel a piac hasznalata nincs korlatozva, ez nem csalas. Amugy meg, ha tiltanad is az ilyet, gondolom kovetkezoleg amig atadja a sereget, osszeszoviznek, es maris szabalyos...

Amugyis, nem tokmindegy neked melyik orszagban van annyi vari? (menem gyilkoltad be, ha zavar... :D)

Amugy van egy tippem, ki kaphatta... :)

De nekem mindegy, ne értsd félre nem irigységből, vagy csak hogy csalással dobálózhassak nyitottam a témát, tényleg kiváncsi vagyok hogyan lehet ekkora mennyiséget áthozni.

Megjegyzem a piac nincs korlátozva, de az info kiadása igen, ugyhogy maradok annál, hogy az esetek 95%-ban ez csalás :P

Remedy 05-20-2010 18:14

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 253193)
De nekem mindegy, ne értsd félre nem irigységből, vagy csak hogy csalással dobálózhassak nyitottam a témát, tényleg kiváncsi vagyok hogyan lehet ekkora mennyiséget áthozni.

Megjegyzem a piac nincs korlátozva, de az info kiadása igen, ugyhogy maradok annál, hogy az esetek 95%-ban ez csalás :P

Csinalsz rola eplistat, es kiderul athozta-e, vagy kapta. :) De 99.9999999% hogy kapta. :)

none 05-20-2010 18:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 253194)
Csinalsz rola eplistat, es kiderul athozta-e, vagy kapta. :) De 99.9999999% hogy kapta. :)

nem lehet annyit egyszerre átvinni 2.ra (úgy hogy meg is maradjon)..:)

RRRrrr 05-20-2010 18:19

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Reméltem, hogy valami nagy titkot megtudok, amit majd hasznosítani tudok én is:D

Remedy 05-20-2010 18:20

Quote:

Originally Posted by none (Post 253195)
nem lehet annyit egyszerre átvinni 2.ra (úgy hogy meg is maradjon)..:)

Egyedul nem... :)

Batu 05-20-2010 18:43

Vitt fel tekercset, eladta és a bevételből vett varit azok mellé, amiket felvitt magával. Elképzelhető így is szerintem.:)

RRRrrr 05-20-2010 19:13

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 253206)
Vitt fel tekercset, eladta és a bevételből vett varit azok mellé, amiket felvitt magával. Elképzelhető így is szerintem.:)

Igen, elképzelhető, ez a verzió tetszik a legjobban asszem. Csak minek annyi vari? Ha hirtelen el lehet adni annyi tekit, hogy fedezze a varivásárlást, akkor el lehet apránként is:)
Biztos van más stratégia is a háttérben, amiről nem tudok, de a lényeget megtudtam :)

All times are GMT +1. The time now is 07:32.