![]() |
Quote:
|
Quote:
Fenti orik nagy termelése meg nem hat ki a tp30-at célzókra addig, amíg azt az egymás közti csatározásokra használják... persze ez nem mindig van így. |
Quote:
Ja, és arról beszélünk, hogy termel, és le fog újrázni. Az azt jelenti, hogy akár le is üthetik, nem érdekel senkit, mert nem érdekli a föld, max kicsit kevesebbet termel. Amikor 400k körül olyan szerteszét bontott országokra nem mennek ki, akkor nem hiszem, hogy a csoport alján mindenki egy olyan elfet akar zaklatni, ahová nem férnek be tolvajokkal, a gömbjén pedig nem látnak senkit. Van ott lenn elég könnyen üthető ország. |
Quote:
|
Quote:
Másrészt viszont tényleg meg kell tartani a kék számok rangját (persze, most hogy nekem is van, jóhogy:p) Talán külön lehetne venni: Ha valaki B-ből akar forogni, akkor maradna az eddigi rendszer, ha A-ból akkor egy könnyített verzió... |
Értem én, hogy mit mondasz Ati. A kis klánoknak nincsen ehhez pénze. A nagy klánokba nem vesznek be szívesen olyat, akinek nincsen tartaléka. Így sokaknak esélyük sincsen a top eléréséhez.
|
Quote:
Mondjuk én még ránehezítenék a 2-es fordulásra egy kicsit és az egyben történő fentmaradásra is :) Elemezük a helyzetet : Jelenleg sokan még a top közelébe sem tudnak jutni ... Miért is ? Én úgy látom , hogy páran egyszerűen nem hajlandóak lefordítani az orijukat és 2-ből forgnak... Persze ők joggal lobiznak a 2-es fordulás könnyítéséért.... Viszont így a top határa napról napra feljebb kúszik :S Kis kitérő játszottam egy másik online strat játékkal amit azért fejeztem be mert nagyok mellé kerültem és esélytelen voltam:SSS Itt is elég erősen megy abba az irányba a játék :SSS Szóval a véleményem, hogy egyszerűen meg kell találni a módját, hogy a megaorik eltünjenek egyből :DD Én nem hiszem , hogy élvezik 20k hekin a termelést ...... Ha igen vegyen tamagocsit és játszon azzal 500ft-ért és hagyjon másokat rendesen játszani :DDD Este még írok hozzá csak most kevés az időm :D |
Quote:
Bármikor elérhető vagy? Éjjel lehet hívni, ha mennek rád? Mennyire tudsz hadizni A-ban? Több ablakos, utolsó mp-es indítások? Ha igen, írj A-ban nekem, belépsz, és kapsz annyi pénzt, amiből 500kör alatt feljuthatsz. De akkor én választok fajt, és ott is maradsz a klánban, nem onnan fordulsz :) OFF FIGYELMEZTETÉS: vityu A fórum nem szövetségesek keresésére való! :) ON |
Köszi Vityu, de nem aktuális, mert jó a klánom
|
Quote:
Ha a top klán összes tagja holnapra 4 millió hektáron lesz, a forduláshoz szükséges top30% határát ez egy hektárral sem módosítja! |
All times are GMT +1. The time now is 07:39. |