Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   10 lakos érjen 1 pontot (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4192)

vityu 05-10-2010 16:38

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 251480)
Valakinek van jobb ötlete az állandó elfokozások ellen? Mert szerintem így nincs rendjén, hogy ha két igazán nagy ország összecsap, a zsákmányolt föld mérete legtöbbször 0.

A pékek előtt nagyon kevés 0-s foglalást láttam, tehát egyértelmű, mit kell tenni :D Ki a pékekkel! :)

Témára visszatérve, szerintem akárhogy is fogunk róla beszélni, nem lesz belőle semmi... Valamilyen olyan ingoványos terület ez, hogy eddig nem találkoztunk a tökéletes megoldással. :(

Padlócsempe 05-10-2010 16:42

Ha a 70-szeres szorzó cserélődne 100-ra, vagy 120-ra, miközben 10 lakos ér egy pontot, akkor a fokozási távok sem csökkennének és az elfokozások is eléggé megdrágulnának.

Az első helyre fokozódott orik problémáját egyáltalán nem oldja meg, de arra ott van az eredeti, kifogástalan javaslat, miszerint az el nem férő emberek menjenek el.

Remedy 05-10-2010 16:59

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 251480)
Valakinek van jobb ötlete az állandó elfokozások ellen? Mert szerintem így nincs rendjén, hogy ha két igazán nagy ország összecsap, a zsákmányolt föld mérete legtöbbször 0.

Nekem van. Folyamatosan utni kell oket 2 korrol, elfogy a tartalekuk, es katmoraljuk sem lesz elobb-utobb. :)

Padlócsempe 05-10-2010 17:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 251485)
Nekem van. Folyamatosan utni kell oket 2 korrol, elfogy a tartalekuk, es katmoraljuk sem lesz elobb-utobb. :)

És ha támadok, beütök, hozok 800 hekit, de az ellenfelem kísér, előle elfokozok, és nyertem 800 hekit. Jönni még egyszer pedig már nem tud, mert hazaér a seregem és tudnám védeni.

none 05-10-2010 17:11

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 251487)
És ha támadok, beütök, hozok 800 hekit, de az ellenfelem kísér, előle elfokozok, és nyertem 800 hekit. Jönni még egyszer pedig már nem tud, mert hazaér a seregem és tudnám védeni.

akkor ha 10 ember lesz 1 pont? akkor is töredékébe kerül elfokoznija, mintha a 800 hekit fedezné.. aki most meg tudja tenni, ez után is meg fogja tudni tenni, max a kisebb(szegényebb) klánoknak, ha eddig halvány reménye volt utána fokozni, ezután fele akkora..:)

Padlócsempe 05-10-2010 17:18

Quote:

Originally Posted by none (Post 251488)
akkor ha 10 ember lesz 1 pont? akkor is töredékébe kerül elfokoznija, mintha a 800 hekit fedezné.. aki most meg tudja tenni, ez után is meg fogja tudni tenni, max a kisebb(szegényebb) klánoknak, ha eddig halvány reménye volt utána fokozni, ezután fele akkora..:)

Én csak azt mondom, hogy nem feltétlenül jó a jelenlegi rendszer. Nem kötöm az ebet a 10 ember 1 pontos karóhoz.

Tsobi 05-10-2010 17:21

Az 0 hekis ütések problémájára talán megoldást jelenthet a 100k-s határ kitolása vagy megszüntetése.

Ha ezzel együtt bevezetnénk a 10 ember 1 pont rendszert, majd' minden gondunk megoldódna. :)

Padlócsempe 05-10-2010 17:22

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 251490)
Az 0 hekis ütések problémájára talán megoldást jelenthet a 100k-s határ kitolása vagy megszüntetése.

Ha ezzel együtt bevezetnénk a 10 ember 1 pont rendszert, majd' minden gondunk megoldódna. :)

Ha kitolod, vagy megszünteted a 100k-s határt, akkor egyáltalán nincs szükség a 10 ember 1 pontos változtatásra.

Tsobi 05-10-2010 17:24

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 251491)
Ha kitolod, vagy megszünteted a 100k-s határt, akkor egyáltalán nincs szükség a 10 ember 1 pontos változtatásra.

Szükség lehet, mert megoldást jelent a csoport elején szándékosan befokozott akadályorikra.

Remedy 05-10-2010 17:28

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 251492)
Szükség lehet, mert megoldást jelent a csoport elején szándékosan befokozott akadályorikra.

Arra ez felmegoldast (sem) nyujt. Egyszeruen Atit meg kellene gyozni hogy menjen el szabin az ember, az tokeletes megoldas lenne arra. :)

Szerintem semmi gond az elfokozasokkal, egyszeruen eddig meg az emberek nem jottek ra hogy lehet az ilyen ellen vedekezni, ugy, hogy az elfokozonak elmenjen a kedve a fokozgatasoktol...

All times are GMT +1. The time now is 06:21.