![]() |
Ati akkor ezzel mi lesz? :) nem érdekelnek az olyasmik, hogy mégis üssön be a sereg, vagy kapjam vissza a morálom, vagy esetleg a hullának esenn vissza, még 10 milla Vari sem kell kárpótlásnak ( Gárdi :D ) csak tudjam már végre beverni :D
|
Quote:
|
Quote:
|
akkor ha jól számolok, az előző seregemnek is be kellett volna mennie :) 68k paci ork 6 tábornok felfelé a védő hulla ugyan az csak 90es morál, és nekem 100as.. ez volt az első sereg kb ami szintén pattant :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Átmenetileg bekapcsoltam a B csoport csatáinak naplózását. Arra kérlek, hogy indíts mégegy támadást, aminek szerinted át kell mennie, majd miután megtörtént, küldj egy üzenetet nekem privátban, hogy ki volt a támadó, és ki volt a célpont, hogy megnézhessem a számokat. (Rég volt szükség az ilyen naplózásra, így pár új számolás részletezését nem tartalmazza, úgyhogy nem biztos, hogy elsőre meglesz, de kiindulásnak kell, hogylássam, hogy merre van a gond, ha van.)
Köszönöm. |
Ez egyáltalán nem hiba csak ha tudni szeretnéd nemcsak a barakkok kapnak a 2. szinten 40 százalék helytöbbletet hanem a tornyok is
|
Quote:
|
Ennyi infobol már csak a hülye nem tudja, melyik oriról van szó...
Kissé sokra sikeredett sztem az infokiadás, nem? :) |
All times are GMT +1. The time now is 06:40. |