Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Tul erosek e a Tolis orik??Szavazas (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=416)

Bogár 04-19-2006 13:38

Quote:

Originally Posted by director
technikailag sztem könnyebben megoldható, ha a tekizést gyengítjük, mintha a tekik súlyát csökkentenénk.. az kicsit problémás lenne.. :)

egyetertek... de nem 100%-ig...
sztem az artok tolikkal jol vannak, ahogy most vannak. 2-3 koron belul. ebben az esetben a hadinak van lehetosege visszatamadni.

ha jobban faradnanak a tolik a tavolsag fuggvenyeben, enyhithetobbek lennenek azok az esetek, amikor 8 korrol szivatnak. vagy esetleg jo megoldas lenne az is, ha a tavolsag fuggvenyeben kevesebbet artananak a tolik.

a tolikat ezzel szemben lehetne erositeni ugy, hogy a kocsmakba tobb toli ferjen el...

director 04-19-2006 13:43

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
egyetertek... de nem 100%-ig...
sztem az artok tolikkal jol vannak, ahogy most vannak. 2-3 koron belul. ebben az esetben a hadinak van lehetosege visszatamadni.

ha jobban faradnanak a tolik a tavolsag fuggvenyeben, enyhithetobbek lennenek azok az esetek, amikor 8 korrol kitekiznek. vagy esetleg jo megoldas lenne az is, ha a tavolsag fuggvenyeben kevesebbet hoznanak a tolik.

a tolikat ezzel szemben lehetne erositeni ugy, hogy a kocsmakba tobb toli ferjen el...

ja, az ártók sztem is jók.. a gond leginkább a tekizéssel van

hm, ha a kocsmákba több toli fér, az nem előny.. inkább hátrány:) gondolj bele, ígyis-úgyis belop hozzád egy tolis, ha te nem vagy az.. és így csak többet esznek:)

Bogár 04-19-2006 13:48

Quote:

ja, az ártók sztem is jók.. a gond leginkább a tekizéssel van

hm, ha a kocsmákba több toli fér, az nem előny.. inkább hátrány:) gondolj bele, ígyis-úgyis belop hozzád egy tolis, ha te nem vagy az.. és így csak többet esznek:)

a tekilopas az egyik felnek arto. ;)
nem arrol van szo, hogy tobbet kajalnanak... a tolis ugyanannyi tolit tarthatna kicsivel tobb nyilassal/elittel. igaz, hogy ezzel az elfek jarnanak a legjobban. :(

director 04-19-2006 14:00

Quote:

a tekilopas az egyik felnek arto. ;)
nem arrol van szo, hogy tobbet kajalnanak... a tolis ugyanannyi tolit tarthatna kicsivel tobb nyilassal/elittel. igaz, hogy ezzel az elfek jarnanak a legjobban. :(

jó, de a nem tolis oriknak is több toli fér el akkor.. és tök ugyanott vagyunk. az arányok ugyanazok lesznek, csak mindenkinek több kaja kell

Bogár 04-19-2006 14:18

Quote:

jó, de a nem tolis oriknak is több toli fér el akkor.. és tök ugyanott vagyunk. az arányok ugyanazok lesznek, csak mindenkinek több kaja kell

ugysem ezen van a lenyeg... a tolik erositesere ki lehetne talalni valami masat is. ha gyengitve lenne a hatekonysag, kellene az erosites is valamilyen mas teren...

laziga 04-19-2006 15:42

szerintem jó ugy a tolis ahogy van szerintem ha lejjeb csökentjük a tekik jelentöségét mint valaki már irta is másut mondjuk gnom tudos 25% és a többi arányosan kevesebbet akkor minden faj játszahtobbá válik és a tolisok is mardhatnának ugy a hogy vannak.

Bogár 04-19-2006 16:12

Quote:

Originally Posted by laziga
szerintem jó ugy a tolis ahogy van szerintem ha lejjeb csökentjük a tekik jelentöségét mint valaki már irta is másut mondjuk gnom tudos 25% és a többi arányosan kevesebbet akkor minden faj játszahtobbá válik és a tolisok is mardhatnának ugy a hogy vannak.

es ha lejjeb csokkentjuk, szted jatszhato marad a tolis? 50 tekit fog lopni fajtankent... es ha a harcok kozben nekiallna tekiket lopni, egy jot rohognenek rajta. szerintem nem ilyen iranyban kellene gondolkozni.

director 04-19-2006 16:37

Quote:

es ha lejjeb csokkentjuk, szted jatszhato marad a tolis? 50 tekit fog lopni fajtankent... es ha a harcok kozben nekiallna tekiket lopni, egy jot rohognenek rajta. szerintem nem ilyen iranyban kellene gondolkozni.

hm..
csökkentsük a tekilopást mondjuk 30%-al, és autovédelem gyorsabban álljon be. (esetleg óriástól sziesztájából vegyünk el 30% védelmet tekire)
gyujtogatás, vari/katigyilok, emberlopás marad.
többi toliakció hatásfokán javítunk 50%-ot.

ez most csak egy ötlet:)

Synkel 04-19-2006 16:46

Quote:

Originally Posted by laziga

Korábban a másik hasonló értelművé vált topicban valaki felvetette, hogy a darabszámok maradhatnának, csak az általuk elért előny lenne kisebb. Azaz 30% helyett alapból csak 15% járna, de ugyanúgy 4650 darab kellene az eléréshez. Ez így szerintem nem egy rossz megoldás. A tolis továbbra is annyit lopna amennyit eddig, csak nem okoz vele akkora kárt. Nem hiszem, hogy a teki ára ettől jelentősen csökkenne, hiszen most se feltétlen van arányban az értékével, leginkább a piaci manipulációk szabnak árat neki, az meg nem állna meg emiatt.

Láma 04-19-2006 16:50

faji gyengités szóba se jöhet sztem. Ati nem támogatja:) szóval szieszta marad:P

All times are GMT +1. The time now is 06:25.