Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Modosított hulla tapasztalatai. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4128)

Xeper 03-27-2010 10:50

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 246495)
Jó, persze, ha emberhiányos, és úgy pakolja a barakkot. De az úgy meg nagyon necces, hogy alapból legyen emberhiányos, és utána még rá is gyújtsanak egy csomót. :D

Bár úgy is lehet, hogy úgy mész ki, hogy pont beérjenek a házak. De ez így már nagyon nagyon macera. Főleg, hogyha valaki kiszúr szerintem mostantól egy helyhiányos hullát, akkor mennek is a tolik. :)

Valahol itt kezdődik a stratégiai játék :)

Hex 03-27-2010 13:12

Quote:

Originally Posted by csakegygnóm (Post 246490)
Majd meglátjuk kinek éri meg a betegség Ha előre felhúz 2-5% nyi kórházat akkor meg 70% barakkos hullánál nem fog a szövetségeseivel 10 sereggel beférni :)
Mert én se fogok full kitámadni és szerencsére a modosított hullával nem is kell úgyis átütöm bermelyik szövetségest.Ja és a csiki csuki játékra meg a hulla a legalkalmasabb.;)
Hú de várom már hogy kész legyen végre az országom :D

simán betolnálak az elfemmel kórház nélkül is. most kit érdekel, hogy miután 3 sereggel benyomtalak kezdek el kórházat felhúzni. egységek ki piacra, körönként a társaim távoloznak. kórház nélkül is pár nap alatt meggyógyul az országom. amúgy is jó nézni, mikor magas hekin hullanak az emberek :D

Valezius 03-27-2010 14:15

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 246503)
simán betolnálak az elfemmel kórház nélkül is. most kit érdekel, hogy miután 3 sereggel benyomtalak kezdek el kórházat felhúzni. egységek ki piacra, körönként a társaim távoloznak. kórház nélkül is pár nap alatt meggyógyul az országom. amúgy is jó nézni, mikor magas hekin hullanak az emberek :D

Húha ilyet mondani :D
1000hekis ori kórház nélkül 1,5hónap alatt gyógyul meg...

Xeper 03-27-2010 15:06

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 246504)

De egyetlen kórházzal leszoríthatod 10 napra :D

Andrew 03-27-2010 15:13

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 246504)

A Hulla tuning-ban a 1160. Hsz környékén van egy elég átfogó tesztelgetés a betegségről, igaz, nem 1000 hekin, de nem olyan egyszerűen működik, mint ahogy azt gondoltuk :D

Valezius 03-27-2010 15:51

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 246515)
A Hulla tuning-ban a 1160. Hsz környékén van egy elég átfogó tesztelgetés a betegségről, igaz, nem 1000 hekin, de nem olyan egyszerűen működik, mint ahogy azt gondoltuk :D

1000hekin voltam már beteg, 10.000en még nem :o

vityu 03-27-2010 21:39

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 246495)
Jó, persze, ha emberhiányos, és úgy pakolja a barakkot. De az úgy meg nagyon necces, hogy alapból legyen emberhiányos, és utána még rá is gyújtsanak egy csomót. :D

Bár úgy is lehet, hogy úgy mész ki, hogy pont beérjenek a házak. De ez így már nagyon nagyon macera. Főleg, hogyha valaki kiszúr szerintem mostantól egy helyhiányos hullát, akkor mennek is a tolik. :)

Szerintem: ha a tolvaj okos, akkor nem fogja a hiányos hullát felgyújtani, mert akkor még nagyobb sereget "enged" és neki még nagyobb sereg kell, hogy beüsse. :)

OFF
Kérdezd meg Iront, hogy hogy lehet igazán elengedni a sereget. Akármennyit. :)
ON

BigPi2 03-28-2010 09:56

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 246519)
1000hekin voltam már beteg, 10.000en még nem :o

Akkor nem az volt a vég következtetés, hogy a maximum betegség mennyiség 1000 hektárban van meghatározva?

Dus 03-28-2010 10:25

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 246532)
Szerintem: ha a tolvaj okos, akkor nem fogja a hiányos hullát felgyújtani, mert akkor még nagyobb sereget "enged" és neki még nagyobb sereg kell, hogy beüsse. :)

Akkor 1 körös seregnél gyújtja le. :p
Ha pedig elég sokat tud gyújtani, akkor bizony el tudott engedni sereget a hulla, de nem tud helyére bevenni semmit, mert nincs hely... :o

csakegygnóm 03-28-2010 10:34

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 246563)
Akkor 1 körös seregnél gyújtja le. :p
Ha pedig elég sokat tud gyújtani, akkor bizony el tudott engedni sereget a hulla, de nem tud helyére bevenni semmit, mert nincs hely... :o

Igen szerintem is elég nehézkes a hullával a seregelengedés de kiváncsi vagyok ki mit ir erre a témára.

All times are GMT +1. The time now is 18:37.