Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Karaván-indításakor véletlenül elírt mennyiség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4106)

Gabro 03-23-2010 11:37

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 245951)
Liza???! Ez honnan jött?! Én nem Liza vagyok.... szerintem most Te viccelsz..:D(megjegyzem elég rossz vicc...:cool:)

Nem kell azt szégyelni, na..:)

Rotcsa 03-23-2010 12:31

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 246016)
Nem kell azt szégyelni, na..:)

Nekem nincs mit szégyelnem, de a topic offolását abba kéne hagyni és a témára koncentrálni, rendben?:)

Rotcsa 03-23-2010 12:36

Jelen állás szerint:

Támogat: 9
Mindegy neki: 7
Ellenzi: 5

A "mindegy neki"-t ha megengeditek úgy venném alapul, hogy épp mi a tobbség akarata.(Támogat vs Ellenez).

Jelenleg a fölvetéssel kapcsolatban a támogatások élveznek többséget, így ha Ati apánk is egyet ért velem ezen logikát tekintve, akkor akár mehetne a megfontolások közé a téma....

Ati 03-23-2010 12:37

Egy téma akkor kerül át a megfontolás alatt lévők közé, amikor érdemben elkezdek vele foglalkozni. Ez a téma jelenleg nem ilyen. Akkor sem, ha folyamatosan irogatsz ide, hogy de az.

Rotcsa 03-23-2010 12:47

Mégis mit jelent, hogy érdemben?
Írjanak több száz oldalt, mint a hulla esetében?

Nem kell midnent túllihegni. Itt egyértelmű a probléma, egyértelmű a megoldási javaslat, és a szavazás szerint egyértelmű az akarat is. Ennyi.

Ati 03-23-2010 12:50

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 246026)

Nem kell midnent túllihegni. Itt egyértelmű a probléma, egyértelmű a megoldási javaslat, és a szavazás szerint egyértelmű az akarat is. Ennyi.

A szavazás szerint az emberek többsége képes arra, hogy annyit írjon be, amennyit szeretne, ne véletlenszerűen rátenyereljen a billentyűzetre.

Úgy érzem, hogy ennyi figyelem mindenkitől elvárható, ezért semmi nem indokolja, hogy ez a kérdés túl legyen lihegve, és most azonnal módosítani kelljen rajta.

Majd amikor épp semmi más teendő nincs, ennek az átgondolása is sorra fog kerülni. Ez nem most van.

Gabro 03-23-2010 13:03

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 246019)
Nekem nincs mit szégyelnem, de a topic offolását abba kéne hagyni és a témára koncentrálni, rendben?:)

ok, abbahagyom az offolást, de a humorodat azért legközelebb ne felejtsd el reggel bevenni...

A szavazásról meg annyit, hogy igennel szavaztam, de csak azért mert miért ne, biztos hasznos funkció lenne.
Nem szoktam össze-vissza küldözgetni, ha meg néha elszúrom, akkor majd valahogy kiheverjük a szörnyű csapást...
Szóval az én igenemmel nem kell számolnod ezután

Rob 03-23-2010 13:45

ez a karavános történet vihar a biliben. véleményem szerint, tök fölösleges variálni vele.
ennyi erővel bármit elírhatsz. piaci árat, mennyiséget, indítandó sereglétszámot vagy tábornokokat, stb. hosszú a sor és ennek a sornak a legjelentéktelenebb tagját emelted ki.

vityu 03-25-2010 18:46

Quote:

Originally Posted by Rotcsa (Post 246026)

Nem érzed, hogy ez a követelőző hozzáállás kicsit erős ide? Van más játék, ahol egyáltalán hozzá lehet szólni a fejlesztésekhez?

none 03-26-2010 09:38

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 246369)
Nem érzed, hogy ez a követelőző hozzáállás kicsit erős ide? Van más játék, ahol egyáltalán hozzá lehet szólni a fejlesztésekhez?

van, beta-teszteknél pl:)

All times are GMT +1. The time now is 11:36.