![]() |
Quote:
|
Quote:
Nekem nincs mit szégyelnem, de a topic offolását abba kéne hagyni és a témára koncentrálni, rendben?:) |
Jelen állás szerint:
Támogat: 9 Mindegy neki: 7 Ellenzi: 5 A "mindegy neki"-t ha megengeditek úgy venném alapul, hogy épp mi a tobbség akarata.(Támogat vs Ellenez). Jelenleg a fölvetéssel kapcsolatban a támogatások élveznek többséget, így ha Ati apánk is egyet ért velem ezen logikát tekintve, akkor akár mehetne a megfontolások közé a téma.... |
Egy téma akkor kerül át a megfontolás alatt lévők közé, amikor érdemben elkezdek vele foglalkozni. Ez a téma jelenleg nem ilyen. Akkor sem, ha folyamatosan irogatsz ide, hogy de az.
|
Mégis mit jelent, hogy érdemben?
Írjanak több száz oldalt, mint a hulla esetében? Nem kell midnent túllihegni. Itt egyértelmű a probléma, egyértelmű a megoldási javaslat, és a szavazás szerint egyértelmű az akarat is. Ennyi. |
Quote:
Úgy érzem, hogy ennyi figyelem mindenkitől elvárható, ezért semmi nem indokolja, hogy ez a kérdés túl legyen lihegve, és most azonnal módosítani kelljen rajta. Majd amikor épp semmi más teendő nincs, ennek az átgondolása is sorra fog kerülni. Ez nem most van. |
Quote:
A szavazásról meg annyit, hogy igennel szavaztam, de csak azért mert miért ne, biztos hasznos funkció lenne. Nem szoktam össze-vissza küldözgetni, ha meg néha elszúrom, akkor majd valahogy kiheverjük a szörnyű csapást... Szóval az én igenemmel nem kell számolnod ezután |
ez a karavános történet vihar a biliben. véleményem szerint, tök fölösleges variálni vele.
ennyi erővel bármit elírhatsz. piaci árat, mennyiséget, indítandó sereglétszámot vagy tábornokokat, stb. hosszú a sor és ennek a sornak a legjelentéktelenebb tagját emelted ki. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 11:36. |