Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hódítón belüli névazonosság! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4081)

[HTPA]GeeForce 02-22-2010 02:40

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 241431)
Ezt majd ő eldönti, de ez kb azzal azonos, hogy megtiltsam, hogy ezentúl bárkit Atinak szólítsanak a játékban, mert engem úgy hívnak.

Nem, ez azzal azonos, hogy most regelek egy Horlandia nevű országot. De mindegy. Én kérek elnézést, hogy mertem írni ide.

Tsyl 02-22-2010 05:37

... ... ...

Pool 02-22-2010 06:26

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 241466)
Köszönöm mindenkinek, hogy ilyen megértően, és kedvesen, engem támogatva állt hozzá a témához.
Köszönöm a lenéző, összemosolygó, kuncogó hozzászólásokat, és hogy 5 éves szintű a mentalitásom, csakmert nem szeretném, ha a nevemben játszanának.

Remélem, Pool, hasonlóan megértő leszel az elkövetkezendő Liverpool-os országneveimhez, hiszen a Liverpool-nak, mint futballcsapatnak vélhetően többszázmillió rajongója van világszerte, így egyáltalán nem ritka "becenév", és nem tagadhatja meg tőlem senki, hogy elkezdjek nekik szurkolni, és tiszteletadásom jeléül az ő csapatuk nevét válasszam magamnak.

Még egyszer köszönöm.

Engem eddig sem érdekelt, nem zavart ez a dolog...:)
De egy jó tanács, ha az én nevemhez hasonló orit indítasz, mindig írd meg a csoportban mindenkinek, nem enyém, mert csak bajod lesz belőle...:)

Gabro 02-22-2010 06:47

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 241419)
Tudnám erre ajánlani egykori osztályfőnököm filmjét, Nomen est omen címmel. :)

Gnomen est omen viszont mindig én vagyok, vigyázz:)

Gabro 02-22-2010 06:51

voltam szöviben egy Hex nevű sráccal, Hexre hajazó országnévvel (nem írom ide...), és gyanús lett pár nap után, hogy ha ő Hex lenne tényleg, akkor kicsit jobban kéne nyomnia....
Szóval Hex is van több:)

Ezúton kérek minden Gábort kizárni, mert a Gabrora hasonlítanak....

Ati 02-22-2010 09:35

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 241466)
Remélem, Pool, hasonlóan megértő leszel az elkövetkezendő Liverpool-os országneveimhez

Örülnék neki, ha az ámokfutásodat sürgősen befejeznéd. Köszönöm.

Pacsi 02-22-2010 10:13

Nekem van egy országom amivel teljesen azonos néven létezik a játékban másik ország. Amikor az enyémet regisztráltam (az se mostanában volt) nem tiltotta le, hogy van ilyen név már. Szóval az övé volt előbb... ezért csendben is vagyok :D Az rosszul érintene, ha régi kedves országomat emiatt át kéne neveznem!

Az zavaró viszont, hogyha rákeresek a nevemre csak az övét dobja fel. :(

[HTPA]GeeForce 02-22-2010 11:56

Én meg annak örülnék, ha lezárnád ezt a topicot, mert értelmetlenül van nyitva. Köszönöm.

Goldy 02-22-2010 12:57

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 241459)
Rólam meg focicsapatot neveztek el, több millió rajongóm van :)

Foci csapat? Egy egész kikötővárost :) LOL:D

Iron 02-22-2010 13:04

Hozzászólva az előzőekhez, szerintem mindenki saját belátása szerint választ nevet, és senki sem tilthatja meg, hogy azt, hogy ő azzal a névvel nem játszhat mert már használják. Bárki lehet Liverpool különböző 100 milliárd változatával és lehet gügyögő neveket használó, beee, óóóó, úúúú, dáááá, búúúú, dúúúúú névvel, és akár Iron minden létező változatával. Nekem is rosszúl esik, ha valaki megkérdezi, ez meg amaz ori enyém-e mert ugyanaz a neve mint nekem, és még átveri a embereket is, mert rám hivatkozva játszik, de ez van, ezt kell szeretni és átnézni rajta.

Iron

All times are GMT +1. The time now is 19:56.