Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Mellik a legjobb személyiség? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=408)

laci 01-24-2007 10:34

Nálam a tudós az első, utána a túlélő a többi aztán fajtól és profiltól függ.

Alba 01-24-2007 13:31

A tulélőt azert nem csibem mert az védekezés és tűzoltás.
Ha vaalki radszall vissza kel lcsapni nem pedig a veszteségeket minimalizálni...

laci 01-24-2007 13:34

Én először túlélem, aztán vágok vissza. Fordítva lehet, hogy már nem lesz mivel visszavágnom :D

csukja 01-25-2007 19:18

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 68908)
_Teljesen nem értek egyet...
A legjobb személyiség a tudós.Ez tök egyértelmű.Akármeléyik fajnak jó, leszámítva a közkedvelt hullát.

Ha utána kellene mondani akkor a gazdálkodó/vándot/tábornok trióbol választanák.
De itt is a gazdálkodó nyerne ha általánosítanom kéne fajtól függetlenül.

uff szóltam

hát a gazdálkodó, a vándor, a túlélő, és a kereskedő is jó mindegyik fajhoz:D :D
és ha valaki tudós akkor meg egy toli biztos hogy tekit lop.......:D:D
kereskedőtől pénzt nem is lehet lopni rendes összegben mert védik a bankjai a pénzét a tudós meg nem védi lopás ellen a tekercseit ráadásul kereskedővel könnyebb pénzt csinálni mint tekivel...................

Napóleon 01-25-2007 19:28

Quote:

Originally Posted by Kocka (Post 18663)
Szerintem a személyiségeket fajok illetve stratégia nélkül tárgyalni olyan, mint azt kérdezni melyik a legjobb leves ha teljesen sótlanul eszed? ;)
Minden személyiségnek megvan az értelme, ha a megfelelő fajjal és stratégiával ötvözöd, igaz vannak olyan személyiségek amik több stratégiához is felhasználhatóak. Ezek a személyiségek ha úgy vesszük "jobbak" azoknál amiket csak egy-két ritkábban alkalmazott stratégia esetén tudsz kihasználni.

teljes mértékben egyet értek az előttem szólóval.

*és a "cuki vagyok" személyi hol marad?

BimmBimm 01-25-2007 19:31

Sztem a kereskedő a legtutibb, mert azzal a legkönnyeb pénzt szerezni és aztán megvédeni azt.
Ha van 30 bankod és 4,5 millád, akkor körönként kapsz 225k aranyat és kb egy tovajakcival, ha 20000 tolvajt is küld rád, nem visz többet el 30k-nál, de után még kevesebbet. Tőlem 2-3 száz aranyakat tudnak lopni és jól megélek. És ugye pénzen mindent meg lehet venni, legalább is ebben a játékban... :)

solven 01-25-2007 19:36

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 69285)
Sztem a kereskedő a legtutibb, mert azzal a legkönnyeb pénzt szerezni és aztán megvédeni azt.
Ha van 30 bankod és 4,5 millád, akkor körönként kapsz 225k aranyat és kb egy tovajakcival, ha 20000 tolvajt is küld rád, nem visz többet el 30k-nál, de után még kevesebbet. Tőlem 2-3 száz aranyakat tudnak lopni és jól megélek. És ugye pénzen mindent meg lehet venni, legalább is ebben a játékban... :)

Persze ez megint csak csopitól függ... Ha egy darab katona és taki sincs a piacon (mondjuk az utóbbi ritkén hiányzik) semmire se mész a milliókkal

BimmBimm 01-25-2007 19:39

Quote:

Originally Posted by solven (Post 69286)
Persze ez megint csak csopitól függ... Ha egy darab katona és taki sincs a piacon (mondjuk az utóbbi ritkén hiányzik) semmire se mész a milliókkal

De a képzés nem áll le, és amint van vmi fent akkor van zséd bevásárolni, 200 - 300 fegyveres tagot, ha arra gyúrsz, vagy amit jó elsik... bár 2-3 száz katonát nem a 4,5 millából kell venni:D

Napóleon 01-25-2007 19:40

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 69285)

:) de annyit nem hoz h egy 1 személyis orira ezt raknám. van nála 5X kifizetődőbb is.

BimmBimm 01-25-2007 19:41

Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 69288)
:) de annyit nem hoz h egy 1 személyis orira ezt raknám. van nála 5X kifizetődőbb is.

Hát nem tudom, a piacolás mindig rizikós, ez meg biztos jövedelem, csak legyen meg a bankonkénti 150k

All times are GMT +1. The time now is 16:43.