![]() |
Quote:
|
Házifeladatként adta fel a tanár egy címkéző progi elkészítését. Én így gondoltam el, exe-ben van feltéve, ha valaki kíváncsi a pasra feltolom azt is :
http://srdclan.extra.hu/ megj: 5-tel osztható számot kell bírni, ha nem ilyet írsz, akkor egy hibaüzenetet ír ki, miszerint hibás összeg :) |
ha jól látom 65535-ig jól megy, aztán ennyi. esetleg a változót át teheted long-ra
|
Quote:
|
közben sikerült valami résztartománytípust alkotnom, bár nem tudom hogy mit is csináltam konkrétan :D
változó : 1..200000; Ez mit jelent a var után?High(változó)-val ha kiírom a legmagasabb értékét, akkor 200000-ret ír, de később elfogadja a 200005-öt is :o Nemértem én ezt :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sziasztok!
Versenyre készülök és egy feladathoz kérném a segítségeteket. Készítsen programot, amely tetszőleges méretű labirintust generál egy fájlba. Példa a program kimenetére az 1. ábrán látható. A labirintusban ne legyen kör! A bejárat és a kijárat lehet előre rögzített helyen. X XXXXX X XXXXX X X X X XXX X X X X XXX X X X X X XXX X X X XXXXXXX Elég lenne egy algoritmus. Előre is köszi. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:18. |