![]() |
Quote:
|
Quote:
(csak hogy tudd mire számíthass:D) |
Ha nem nyom nagyképű szöveget, legtöbbször néhány ütésváltással el szoktuk intézni. Okos ember abból is ért.
A lassú csoportban volt egy időszak, amikor pár játékos úgy gondolta, hogy ő már elég jó játékos és, ezért bele köthet bárkibe büntetlenül. Elfelejtetek egy valamit, hogy azon az ágon kevés ember játszik, de azoknak többségében minden szinten van országuk. Nem biztos, hogy mindig ők vannak nyerő helyzetben. Ráadásul elég gyorsan kideríthető, hogy a szinteken kihez melyik ország tartozik. Ebből adódóan kialakult egy a szinteken keresztül ívelő háborúsorozat. De mivel én csak egy kis szeletét ismerem a történetnek, ezért pontosan nem tudom hogy zárult. Egy biztos az egyik félnek az összes országa szabadságon van |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a néhány mészár meg nem tudom mennyi mert már kilóg a vége a listáról :) de 58 at meg lehet még számolni az első néhány tucat már lemaradt. az orit törölni fogom , de ezt is megemlítettem annó valahogy egyébként úgy érzem hogy a felettem lévő üziben van az igazság , vannak orik amiktől hiába is kérsz békét , a többi már csak szófacsarás:D |
érdekes egyébként , hogy minnél régebb óta játszik valaki annál inkább előtérbe kerül ez a bosszú mindhalálig féle játék gyakorlatilag apró sérelmek miatt , saját ismerettségi körömben is megfigyelhető ez a jelenség , persze vannak kivételek de az a ritkább.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Valamint, egy 'úgyis törlök' státusznál én nem csodálom hogy egy konfliktusnak nincs feloldása, sőt egyre mélyül. Egyik félnek sem igazi érdeke. |
All times are GMT +1. The time now is 23:31. |