![]() |
szevasztok :)
én 3D-be láttam és maximálisan tetszett:) nálam is 10/10 :D állítólág Imax 3D-be sokkalte jobb az egész film de sajna arra nem volt jegy ... |
Szerintem nem volt valami nagy szám a film. A trailer izgalmasabb volt...
Talán, mivel olyan sok pénzt áldoztak a filmre, nem mertek kockáztatni a történettel, igy a lehető legsablonosabbat kaptuk. Ami nagyon nem tetszett, hogy a navi csajnak fültágitója volt. Mi a fenének? Azt hinné az ember, hogy a Pandorán értelmesebb lények vannak ennél :) De a legfőbb, hogy képtelenek voltak a naviknak valami fantáziadúsabb kulturát kreálni. Egyszerűen indiánokat csináltak belőlük. |
Quote:
Pont tegnap ugyanígy fogalmaztam meg egy ismerősömnek, hogy szerintem direkt nem kockáztattak a sztorival, mivel nem az a lényege :) Quote:
Egyszerűen akkora klisék voltak benne, hogy hihetetlen, mielőtt láttam, egyik ismerősöm mesélt róla, és kb 5 mozaikból ki lehetett előre találni az egész történetet. |
Quote:
A koliból 19 fős csoportot sikerült összehozni a jeles eseményre egy közös mozizáshoz holnap estére IMAX-be :) |
Quote:
Én még mindig tartom magamat ahhoz, hogy ezt a filmet nem érdemes dvd-én megnézni. |
Quote:
|
Szerintem elég durva ez a film, mármint az a része hogy mindenki (beleértve a kritikusokat) elmondja hogy hát igen, a sztori sablonos és a színészek nem nyújtanak túl nagy teljesítményt, de hát a LÁTVÁNY. Nem számít semmit az hogy 500 millió dollárból képtelenek voltak összehozni egy legalább picit is eredeti történetet. Szerintem egy amatőr író is képes lenne egy ennél jobb történet megírására pár ezer forintért, 2-3 hét alatt. Itt fél milliárdb dolcsiból, 13 év alatt nem sikerült értelmeset alkotni.
Olvastam olyat is az egyik fórumon hogy azért nem lett összetettem és csavarosabb a történet mert akkor sokan nem tudták volna követni és kisebb lett volna a nézettség :eek: Ami a látványt illeti: ok, hogy csodálatos, de ennyi erővel többet ne is csináljanak filmeket, csak csodás, 3D-s klippeket, aztán szevasz, mozi. |
Quote:
|
Quote:
|
Számomra egy film akkor is a történetről szól, és csak másod- vagy harmadsorban a látványról, de ízlések és pofonok ;)
|
| All times are GMT +1. The time now is 12:55. |