![]() |
Quote:
offolj inkább máshol.. |
Miért ne lenne? A szövetséghez hasonlította az egész mf rendszert, pedig a szövetség/fontos események menüpont sem mutatja, ha valaki törli a főmenüben az eseményeit. Az hogy Te nem látod a hsz-m és a topik közti összefüggést nem az én bajom.
|
Quote:
Egyébként nem akarok veled vitatkozni, ne ezzel növeld a felesleges hsz-eid számát:) Az eredeti javaslat jó a topicban, sokan egyetértünk vele, azóta meg érdektelenségbe fulladt Ati részéről... ennyi |
Quote:
|
A lényeg, egyetértek vele:)
peace |
Kiegészítve annyival, hogy ha netalán bevezetésre kerülne, akkor aki szövetségben van, és törli az eseményeit, attól a szövik ugyanugy el tudják olvasni a fontos eseményeknél mi történt vele. (még mindig nem vagyok biztos benne, hogy most nincs igy, csak következtetek:) az biztos hogy régen igy volt)
|
Quote:
"Egyetértek vele, MERT..." és ide jönne a folytatás egy olyan hozzászólásnál, amit érdemi módon figyelembe kellene venni. |
Egyetértek vele mert "Így egy fosztást, mészárt nem kellene elmenteni vagy meghagyni a főmenüben, hanem vissza lehetne nézni, mennyi jött/mi döglött/milyen egység hullot az ellennél/milyen épület pusztult?
Láthatná mikor lopták/rengették/gyújtották/stb...." Szerintem egyértelmü hogy ezzel értek egyet. |
Quote:
Nem kellene mindenkinek osszevissza beszelni, megkovetkeztetni, anelkul hogy tudna mi a helyzet. |
Pont ezt mondtam én is. Abban nem voltam biztos hogy most hogy van.
|
All times are GMT +1. The time now is 22:29. |