![]() |
Quote:
A tudós, gazdálkodó tulélő meg még mindig jobb kombónak tűnik, de mindenesetre hasonlónak mint bármilyen más moráltartós személyiséges 3as. |
Quote:
Ha olyan személyiséggel állnék elő ami első személyiségnek is jó lenne akkor az annyira nagy bónuszt jelentene, hogy senki sem támogatná. Szerintem jelen renszerben 4.-5. taktika függő személyiségeket lehet belevinni a játékba. Ahhoz hogy ez ne igy legyen át kéne alakitani a személyiségek rendszerét egy kiemelős rendszerbe, ahol mindegyik személyiségnek lenne egy értéke, és igy a meglévő személyiség pontjaidból költhetnél ezekre. Egy gyors példa: Tudós-3 Vándor-3 Gazdálkodó-2 Tábornok-2 Tolvaj-1 Varázsló-1 Ha neked van kis kék 4esed, akkor lehetsz: Tudós-varázsló vagy mondjuk gazdálkodó-Tábornok, de Tudós- Vándor nem. Ezt a rendszert nyilván ugy kéne finomitani, hogy pl egy személyiséges ország bármelyiket felveheti. Meg biztos van egy csomó dolog amire nem gondoltam. De szerintem csak egy valamiképp hasonló rendszerben lenne értelme erősebb szeméyliségek létrehozásának. |
Quote:
Nemhiszem, hogy ezt igy be lehetne pontozni, annyi mindentol fugg mikor, melyik a jobb, es plane, hogy kinek. |
Quote:
Én abban sem vagyok biztos, hogy jelenleg szükség van-e egyáltalán új személyiségre a mostani rendszer mellett. Mármint el kellene kerülni hogy a tapasztalt játékosok a személyiségek adta bónuszok miatt legyenek nyerők egy kezdővel szemben, és ne a tapasztaltságuk miatt. |
Quote:
Így be lehetne vezetni értelmes új személyiségeket, úgy, hogy a sokszemeseket sem erősítjük túl, és ellentétben az egy személyiség több helyet foglal ötlettel, nem is korlátozzuk őket. Így lenne értelme pl egy ennél egy picit nagyobb kezdeti morálbónuszt adó személyiségnek is :) |
Quote:
|
ezt leírtam máshol, de ide is be kell írnom...
Szerintem meg ne korlátozzuk azokat az országokat, akik végigszenvedtek X évet, és X+Y csoportot, azért, hogy most tudóssal, és vándorral lehessenek! Remélem egyszer én is eljutok idáig, és nagyon fogok örülni, hogy egyszerre lehetek ezzel a két személyiséggel! Aki meg szidja őket, hogy hüle szemetek, biztos csak azért nyert mert ennyi és ennyi személyisége van, meg ennyi és ennyi bónusza, az meg mennyjen és forduljon le párszor, aztán majd megtanulja tisztelni a többieket, és értékelni a kis kék számát, amit mellesleg nehéz munkával szerzett meg, nem a sarki boltban vette a zsebpénzén! Egyszerűen feláll a szőr a hátamon, amikor ilyeneket olvasok, hogy mennyire zavarja az embereket az, hogy valaki tudós, vándor egyszerre, és ilyet azért már ne, mert nekem még csak egy szemes orijaim vannak! gyááá... |
Szerkesztve... itt off :p
|
Térjünk vissza az eredeti javaslatra... :)
Quote:
|
Quote:
On: Ez az 5% morálemelős tetszik nekem is. Jó dolog kis csopikban is, és variknak is... |
All times are GMT +1. The time now is 22:26. |