![]() |
Quote:
|
Quote:
az első ellenvélemyén:)) az elmúúlt 2év során kb 40 orit vittem fel csak célzott fedezéssel y-ba M-be és az orik 100% ugyanolyan arányban talált ha léptem velük M-be vagy H-ba akkor is:) |
Én is úgy emlékszem, hogy változik, de most majd megfigyelem jobban :)
|
Quote:
|
hmm, én mindig ugyanabba az arányba kapom a bányákat, szinte minden szinten, akár fordulok akár nem
nem érzékeltem semmi elotoldást amit a sugo irt:D |
Quote:
Azért merem biztosra állítani, mert az egyik újrázásnál nagyon megjártam. Eredetileg a bányák 60%-ka kő volt, majd ez újrázás után ugyan ilyen arányban átváltott fára. Régebben mintha azt írta volna Ati, hogy ezek az arányok a csoporttól is függnek. |
Quote:
|
2010-01-16 18:06:09 Embereid visszatértek 198 hektár föld felfedezéséről. Találtak 28 hektárnyi erdőt, 46 kőbányának alkalmas területet, 25 fém-, 13 agyag- és 9 drágakőlelőhelyet.
Ez az arány az előző szinten is ugyanez volt. Nem lehet, hogy a rendszer azt is figyelembe veszi, hogy a csoportban melyek azok a bányatípusok, amelyekből több van? Mert ANARCH 2/D-ben rengeteg drágakőbánya van, pl és a fentieket tekintve akkor érthető a dolog. |
Szerintem errol mar csak Ati nyilatkozhat, hiszen ugytunik, a tapasztalat nagymertekben ellentmond a sugonak. :)
|
En pl. negy szinten talalok osszesen 20 kobanyat ha torpevel megyek(itt kb. 500-1000 heki fedezes)...a falelohelyeket meg nem tudom kimeriteni:)
|
All times are GMT +1. The time now is 10:35. |