Dynosaur |
01-09-2010 11:02 |
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
(Post 235808)
Nem értem, hogy miért zavar, ha vannak olyan személyiségek, amik csak az 1A-ban vehetők fel. Attól marad elég választék a lenti szinteken is.
|
nem zavarna, ha hosszútávon is egy ilyen szem lenne... de mint már kifejtettük később szükség lenne többre, hogy ez a könnyítés megmaradjon az "újaknak"... és ez már nem tetszene... a végén az egész hód csak az 1/A-ról szólna... lenne 20 szem oda, és 10 szem a lennebbi csoportoknak... Ezt már nem tartom jónak!
2 indok:
1) "A többség nem az 1/a-ban játszik" - ezt már sokszor sok helyen lehetett olvasni
2) ne válasszuk el ennyire az 1/A-t a normál játéktól... Olyan, mintha lenne egy anarch jellegű csoport a tetején, ahol teljesen más minden... (persze, így is más, de nem kell még jobban elhatárolódni...)
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
(Post 235808)
Szerintem nem elég plusz bónusz a normálban tervezett új személyiségek. Különben X százalék támadóbónusz a lenti szinteket tönkretenné, az 1A-ban pedig csak közel azonos tudás és aktívitás mellett számítana. Azért lenne jó, hogy reményt adjon az újonnan feljövőknek.
|
alul ne is legyen... :D
Az a baj, hogy az újonnan feljövőnek nem ez a 10% fog reményt adni... Nem azért fog nekivágni a topnak, mert van 10% bónusza klántámadásra... Ha meg van tudása és aktív is, akkor meg enélkül is fel tud kúszni és kezdhet harcolni akár sikeresen is...
Amúgy nem tudjuk még milyen szemek kerülnek majd be, de ahogy olvasgattam őket, vannak okos dolgok bennük... Többel kombinálva egész jó kis orit ki lehet hozni, aminek azért akár így nézzük akár úgy, de könnyebbség nekivágni az 1/A egyszemes országtengerének... :)
|