![]() |
[Ugyanúgy elképzelhető hogy felméred, másnapra már bomlik a szövi, máris ugyanúgy a nem valós adatot látod. A kristálygömb sem frissül addig az 1 napig minden körben :) Ha az új körtávokra (szövikre) vagy kíváncsi és nem az egy héttel azelőttiekre akkor csinálni kell egy új felmérést és máris ott a friss adat. - Szerintem.
Hááááát azért valószínűbb, hogy a körtávolság változik előbb, gyakrabban stb, mint egy szövi felbomlása :cool: A kristálygömb meg elég változó tényező ezért is és lcsak 24órát. Szövifelmérést + szerintem nem csinál az ember naponta ugyanazoknál az oriknál. Nos induljunk ki egy szöviháborúból. Megy a felmérés ugye minden szinten, majd ütünk, rengetünk, gyújtunk stb oda vissza, de hiába sasolod a szövifelmérésben vagy mittoménhol a körtávokat, mert lehet, hogy már régen megváltoztak és azt hiszem a tolinak sokkal fontosabb dolgokra kell a készi, mintsem naponta 3-4x szövit felmérni hogy a körtávok jelzése valós távolságot mutasson :D :D Valamiért nekem ez a dolog sántít, de ne tessék rám haragudni ezért :o |
Quote:
Quote:
|
Quote:
- adott országról infó kérése - felmért szövetségek - a szövetség által felmért szövetségek Az események jelzésével megegyező kiegészítés jelzi, hogy az adott országok hány körre vannak a Te országodtól. Ez a bővítés csak VIP tagoknak elérhető, másoknak nem történt változás. |
All times are GMT +1. The time now is 21:55. |