Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Fél-elf tolvajként, tippek, trükkök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4005)

Von 01-07-2010 10:41

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 235565)
Ahhoz viszont nem kell félelfnek lenned,h tekiíró gnómot lelopj ,ha nincs kulcs.

Ahhoz viszont igen, hogy mindenki mást is lelopj. No meg a téma címe is ez :)

Von 01-07-2010 23:12

Na mesélj csákány mi nem tetszett? Full nem megtévesztőt, hanem igazat írtam...

csákány 01-08-2010 00:36

Quote:

Originally Posted by Von (Post 235566)
Ahhoz viszont igen, hogy mindenki mást is lelopj. No meg a téma címe is ez :)

Igaznak igaz csak nem sokat ér :)
Erre már írtam,h mást lelophatsz évekig is akár akkor se leszel tele lével .ha a normál 5. szint piacait nézzük

Von 01-08-2010 00:58

Quote:

Originally Posted by csákány (Post 235648)
Erre már írtam,h mást lelophatsz évekig is akár akkor se leszel tele lével .ha a normál 5. szint piacait nézzük

Te tudod mit beszélsz!?
Mást lophatok évekig akkor sem leszek tele, ha az ötös normál piacaihoz viszonyítunk? Inkább olyan topikokhoz adj tanácsot, amihez esetleg értesz is.
Ha te tolisként még nem tettél szert tetemes vagyonra 5. szinten, az a saját fogyatékkoságod, nem másé... Sajnálom, hogy korlátoltak a képességeid...

Megsúgom, hogy én már több ilyen akció után is voltam eléggé tele lével, az 5. szint piacaihoz nézve is. Te nem tudom, hogy honnan veszed az ilyen gondolataid.

ui: és ha ebben a topicban esetleg egy grammnyi tanácsot adnál arról, hogy hogy kell félelffel játszani, akkor még lehet hiteles is lennél...

Pali papa 01-08-2010 11:54

Quote:

Az én tapasztalataim alapján az 5. szinten felesnek lenni egyenlő a könnyű és gyors meggazdagodással...
Nem tudom hol és hogyan játszol, de javaslom próbáld ki.
;)

Von 01-08-2010 13:38

Quote:

Originally Posted by Von (Post 235649)
Ha te tolisként még nem tettél szert tetemes vagyonra 5. szinten, az a saját fogyatékkoságod, nem másé...

OFF: az meg az enyém :D

bubuman1 01-08-2010 14:53

Quote:

Hát ez tényleg fura! :eek:
Én az y-ban a vagyonom 80%-át loptam. :D
A többi 20%-ot tőzsdézgettem.Amúgy több év alatt annyit lehet összelopni,h. pár 100 orit fel lehet tápolni belőle. (csak legyen elég időd)
Persze sokszor szerencse kell,h. találj gazdag célpontot.

Redback 01-08-2010 20:19

Quote:

Originally Posted by bubuman1 (Post 235727)
Hát ez tényleg fura! :eek:
Én az y-ban a vagyonom 80%-át loptam. :D
A többi 20%-ot tőzsdézgettem.Amúgy több év alatt annyit lehet összelopni,h. pár 100 orit fel lehet tápolni belőle. (csak legyen elég időd)
Persze sokszor szerencse kell,h. találj gazdag célpontot.

Y-ban nemtudom mostanában hogy van, de mikor még játszottam egy pénzes orit leloptál, ami nem vette a pénzét, azért eléggé kaptál, persze kijöhettél belőle győztesen is.

levi18 01-09-2010 12:35

hát, azért az már ritka esett amikor győztesen jöttél ki egy ilyen helyzetből :rolleyes:

csákány 01-10-2010 15:51

Quote:

Originally Posted by Von (Post 235649)
Te tudod mit beszélsz!?
Mást lophatok évekig akkor sem leszek tele, ha az ötös normál piacaihoz viszonyítunk? Inkább olyan topikokhoz adj tanácsot, amihez esetleg értesz is.
Ha te tolisként még nem tettél szert tetemes vagyonra 5. szinten, az a saját fogyatékkoságod, nem másé... Sajnálom, hogy korlátoltak a képességeid...

Megsúgom, hogy én már több ilyen akció után is voltam eléggé tele lével, az 5. szint piacaihoz nézve is. Te nem tudom, hogy honnan veszed az ilyen gondolataid.

ui: és ha ebben a topicban esetleg egy grammnyi tanácsot adnál arról, hogy hogy kell félelffel játszani, akkor még lehet hiteles is lennél...

Jól van jön már a sértegetés ezt tudjátok :D
Gazdagságról annyit kinek mi a gazdagság ,ha neked sikerült több mrd-t lopnod az 5be(nem a tekiírokra gondolok,mert ugye azt írtam,h azt más fajjal is lophatod,ha nincs kulcs)akkor gratulálok.
többet nem offolok itt csak leírtam a véleményen,ha tetszik ,ha nem :D

All times are GMT +1. The time now is 08:16.