![]() |
Quote:
|
Quote:
Akkor csak a nyersanyagok lennének kiírva. Éppen amiben változás történt Faj, Épület, stb. |
Nézzünk egy példát:
A most aktív párbajnál elég sok mindent megváltoztatott a szervező. Az alábbi sorok 0-val szerepelnek, ahelyett, hogy nem lennének kiírva, helyettük viszont szerepelne, azon épületek száma, amik valóban lesznek még. Kezdő drágakő: 0 Könyvtár: 0 Drágakőbánya: 0 Kocsma: 0 Piac: 0 Tolvaj: 0 |
Quote:
|
Quote:
Nem azt mondom, hogy nem lényeges JELENLEG az. Én azt mondom, hogy mi lenne, ha helyette azok lennének kiírva amik leszenek! Jelenleg ki van írva ami változik az alaphoz képest. Ezentúl meg az lenne kiírva ami lesz. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem azt mondom ,hogy kevesebben fognak játszani, vagy tőbben. csak azt, hogy annak aki elöször játszik annak nagy segitség lenne ha ki van irva mivel kezdek. a kezdök közzül ketten vagyunk akik támogatják és Elfi aki felvetette az ötletet. viszont csak a régiek, ergo akik profik, tisztában vannak a dolgokkal azok vannak elenne! miért is? |
Quote:
10 barakk 5 tanya 0 piac Akkor én nem feltételezném azt, hogy más épület is lesz. Kérdés, ha piac nem lesz, miért nincs kiírva, hogy őrtorony se, mert ugye az alapból nincs. Vagy ha ki van írva, hogy 10 barakk lesz, miért nincs kiírva, hogy fegyverkovácsom is lesz 2. (Értem, hogy azért mert az nem változott az alap országban) Szerintem a jelenlegi megjelenítés nem megfelelő. |
All times are GMT +1. The time now is 02:45. |