Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Varázsláskori hiba? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3954)

Dynosaur 12-20-2009 21:50

Barbara: Köszi a tényeket! :) Így már érthető a helyzet... :p

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 233067)
Ott abban a helyzetben arra gyanakodtam, hogy mégiscsak van az egyszeri varázslatoknál is valami malusz arra hogy hány körre (milyen távolra) varázsolod.

Van is. (Barbara bele is számolta.)

Quote:

Originally Posted by Súgó/Varázslatok
A Te országod, és az ellenfél országa közötti értékkülönbség is növeli ellenfeled védelmét. Minden 200 pontnyi értékkülönbség után 1%-kal emelkedik a védelme, ezek az értékek összeadandók. 3000 pont különbség már 15%-kal emeli ellenfeled országoddal szembeni mágikus védelmét.

Alg 12-20-2009 21:57

Ejnye, ez a törpe... múltmor a tornyok, most meg ez

Valaki akár anarch-ban megnézhetné, hogy egyedi eset, vagy tényleg nem kerek valami?

Ati 12-20-2009 22:29

Quote:

Originally Posted by Barbara (Post 233048)
Ati, légyszíves nézd át a dolgot mert valószínű, hogy a törpe malusszal vagy a mágikus pajzs adta védelemmel duplán számol a rendszer!

Megnéztem, mind a kettő rendben van.

Andrew 12-20-2009 22:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 233083)
Megnéztem, mind a kettő rendben van.

Ha vége az arénának, elmondod nekünk, hogy hol volt a probléma? :)

siQ 12-21-2009 03:49

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 233075)
Barbara:
Van is. (Barbara bele is számolta.)

Ha figyelmesen olvasod amit írok értetted volna, hogy nem a ponttávolság miatti védelemre gondolok, hanem ezen felül plusz védelem attól függően hogy hány körre van az illető. Valahogy hasonlóan, mint hogy 4 kör Vihart nehezebb felrakni mint 2 kört, csak az országok közti körök távolsága adna valami bónuszt.

De ezt csak arra alapozom, hogy tegyük fel 6 körre akartam varázsolni és ha rengésre számolok beférek, de ha egy 6 körös viharra akkor nem. És a rengéssel sem fértem be hód szerint.

Tsobi 12-21-2009 06:06

Tolvajlásnál nagyon aktívan beleszámít a számításokba a csoportlétszám és az egymástól való távolság, feltételezem itt is ez lehet a gond.

siQ 12-21-2009 10:11

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 233102)
Tolvajlásnál nagyon aktívan beleszámít a számításokba a csoportlétszám és az egymástól való távolság, feltételezem itt is ez lehet a gond.

Ki beszélt tolvajlásról?:) végig varázslásról volt szó, vagy hogy függ ez össze a tolvajlással?

Hex 12-21-2009 10:30

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 233115)
Ki beszélt tolvajlásról?:) végig varázslásról volt szó, vagy hogy függ ez össze a tolvajlással?

úgy, hogy Tsobi valószínűnek tartja, hogy nem csak a tolvajlást, de a varázslást is befolyásolja ez.

Dynosaur 12-21-2009 20:12

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 233101)
Ha figyelmesen olvasod amit írok értetted volna, hogy nem a ponttávolság miatti védelemre gondolok, hanem ezen felül plusz védelem attól függően hogy hány körre van az illető. Valahogy hasonlóan, mint hogy 4 kör Vihart nehezebb felrakni mint 2 kört, csak az országok közti körök távolsága adna valami bónuszt.

De ezt csak arra alapozom, hogy tegyük fel 6 körre akartam varázsolni és ha rengésre számolok beférek, de ha egy 6 körös viharra akkor nem. És a rengéssel sem fértem be hód szerint.

így már értelek... :D

amúgy szerintem nincs ilyen... egyszer sikeresen tűzgolyóztam valakit 30egynéhány kör távolságból... :D (ismerős regelt, és kipróbáltam, mi lesz... :D többször nem próbáltam.)

Hex 12-21-2009 20:15

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 233231)
így már értelek... :D

amúgy szerintem nincs ilyen... egyszer sikeresen tűzgolyóztam valakit 30egynéhány kör távolságból... :D (ismerős regelt, és kipróbáltam, mi lesz... :D többször nem próbáltam.)

nekem volt már olyan, hogy rengettek és 3% lako morál hullás és 0 épület romba dőlés volt, de ettől függetlenül sikeres volt az ellenem irányuló varázslás :)

All times are GMT +1. The time now is 01:38.