![]() |
Quote:
|
Árok partján döglött ló
Én vagyok a locsoló Piros golyó, kék golyó megloccsollak,vén tojó:p Csakhogy ki ne maradjak a jóból:p:D :cool: |
Egy kis politika
Kossuth téren jártam,
Nagy tömeget láttam, Nem akart oszolni, Szabad-e locsolni? |
Quote:
|
Quote:
|
Futott a nyúl,
futott gyáván, meglocsollak el ne hervaggyá mán! Mercedeszel érkeztem, kurva nagyot fékeztem. Okos vagyok, szép és laza, Locsoljak, vagy húzzak haza? Nem kell, nekünk piros tojás, ide a pénzt, gyerünk, nyomás! Ha kölnim nem elég jó A magácska hajára, Locsolja meg húsvétkor, Puma hidraulikája! csak hogy Ö se maradjon ki hi hi :D :D :D |
Quote:
|
Zöld a moha, zöld a fű is,
meglocsollak konyhatigris! Ajtófélfán koszos gatya, meglocsollak te vén banya:D Kölnim büdös mint a kanális, Meg.....lak téged is meg anyád is.... Nameg tavai kedvencem, igaz abban az előadásmód volt a lényeg:D Zöld erdőben jártam, jó nagy bombát találtam, el akartam szaladni há nem hasra estem:confused: |
Fut a róka repül a sas,
Locsolhat-e a pasas? -Immár eljött húsvét napja, részeg minden gyermek apja; Én is közéjük tartozom, a bort utána hordozom. -A lábamon alig állok, nevetnek rám a lányok; De most már a lényegre térek: egy jó erős pálinkát kérek! Nem kell tovább spórolni, megjött Puma locsolni! :) |
Ha Chuck Norrisnál húsvét lenne,
a nők élete véget érne, nem azért, mert azt akarja, csak túl erős a villám karja! De bennem azért megbízhatsz, forgórugást nem kaphatsz, nem vagyok én olyan kemény, locsolásra van e remény? Tegnapelőtt véletlen a Pentagonnál jártam, Kisméretű felderítő vadászgépet láttam. Könnyű volt a fegyverzete, nem tudott bombázni, Te meg hogy ha el nem szaladsz, nagyon meg fogsz ázni! Zöld erdőben jártam, megbotlottam egy ágban, szétloccsant a fejem, elhagytam az eszem Szép Húsvét ünnepén Locsoljon a kánya! Ezt a vén boszorkát Bedobom a kádba! Ól sarkában disznó röfög, meglocsollak, aztán mögyök! Ferrarival érkeztem, 30 métert fékeztem. Okos vagyok, szép és laza, Locsoljak, vagy húzzak haza? Van nálam egy kis pacsuli Leloccsintom magát Ha egy kicsi mázlija van Szereti a szagát. Meglocsollak SMS-el, nem fogok tökölni; neked nem kell hajat mosni, nekem nem kell kölni. |
All times are GMT +1. The time now is 08:53. |