![]() |
Quote:
és tartok egységeket: mindig a tornyokban:D és aktív játékunk van, kb 15 klán pattant már, egyse vitt át:D és 12-t előre láttam, csak nem mentünk szembe, nem olyan rossz a helyem:D |
Quote:
Ha valaki bárhol elérhető, akkor az nem KÉNYSZERELF... Ez amit ki kellene ölni, hogy akinek meg lenne A-hoz az aktivitása, az ne akarjon elffel játszani... |
Érdekes, hogy már megint az elfeket kell csesztetni.Kíváncsi lennék a top 80 országból ami kb a top30% fele,mennyi az elf.Ők nincsenek benne a dologban, hogy egyre emelkedik a top ugye?Csak az elfek!Tessék átfedezni az elfmocsáron és azokat leszedni.Ja, hogy az mégnehezebb mint átvergődni az elfmocsáron???Addig nemnagyon lesz változás amig nem lesz kötelező lefordulni A-ból.Az első 80-100 országnak kényelmes így ahogy van.jöhetnek a lefelé ujjacskák:P
|
Quote:
|
Quote:
|
nem fogok szavazni, mert nem csak az elfek miatt emelkedik a top határa, bár könnyű csak az elfekre fogni mindent.
nem kellene viszont neked Gabro ilyeneket írni, csak azért, hogy több legyen a Hsz-ed. |
Quote:
|
Quote:
|
Nem az lesz ennek a vége, hogy a megemelkedett top miatt irreálisan sok időre lesz szükség a fedezéshez? Ha olyan messze a top, sokkal gazdaságosabb és gyorsabb kis hadis klánokat csinálni. 4 mrd vagyon fellépéskor szerintem átlagosnak mondható, de számolhatunk 8 mrd-vel is. Most 7k hekin egy fedezős elf maxos fedezése kb 5 mrd-be kerül(jelenlegi, az utóbbi időhöz képest olcsó katiáron).
Ilyen feltételekkel elgondolkodtató, hogy mennyi időre van szükség 10-12k hekis top határnál..... Szerintem akkor sokkal többen fogják vállalni a hadizást. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:59. |