![]() |
Quote:
|
Quote:
Ha nem ironizálna ennyit Pool, akkor lehet kisülne valami értelmes ebből a javaslatból. Ha minden nap adna egy kis + valamit ez a személyiség, és nem befolyásolna háborúkat illetve toli/vari akciókat, akkor nem lenne gond vele szerintem. Ahogy Bogár is írta, de lehet még variálni. pl. hétfőn nem 20 percet lehetsz a piacon egy belépővel, hanenm 25. kedden olcsóbban építkezhetsz, szerdán több tekit írhatsz egy könyvtárral, csütörtökön 10%-al többet termelnek a kovácsműhelyeid, pénteken 10%-al többet termelnek a tanyáid. stb.. Nem arról van szó, hogy 30%-al erősebbek a lovaid, és szerdán meg kivédesz minden támadást. Jöhetnek az ironikus beszólások, de értelmetlen. Akkor mondja azt, hogy nem támogatja, mert bonyolult, és pont :) |
Quote:
És ha azon vagy fennakadva, hogy az asztrológiának semmi köze az építkezéshez, akkor lehet más név is... Egyébként a név szerintem sem találó. Quote:
|
Quote:
Te hülyéskedni jársz ide? Gondolom neked nem szimpatikus ez a javaslat, de azért nem kéne lefullasztani az ilyen beszólásokkal. Hátha kisül valami olyan belőle, ami neked is megfelelne végül. |
Quote:
Több teki--->óriás olcsóbb építés--->gnóm több fegyver--->törpe több búza--->elf/óriás tehát semmi új dolog nincs, ami már ne létezne... a piacolásról meg már több topicban szó volt, mégsem történt semmi változás... nem akarom befullasztani a témát, de ha nem tetszik, akkor nem így biztos nem.... |
Quote:
|
Quote:
|
Nekem tetszik az elgondolás, mert valóban színesíti a játékot:) Jó ötlet a véletlenszerűség, de ne úgy, hogy reggel-délben-este, ne is hónapokban mérve működjön, hanem valami értelmes, köztes időközönként. Ez az újítás rengeteg, de rengeteg taktikázásra adhat lehetőséget. A random mértékén kívül viszont még le kell tisztázni két dolgot: az egyik, hogy ne legyen teljesen fajhoz kötött a személyiség, a másik az sokkal kisebb: a nevén még csiszolni kell, ez az asztrológus nagyon nem illik rá.:D
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:45. |