![]() |
Támadó-védő módosítás update
Szerintem is módosítani kellene a támadókat és védőket, de nem annyira, mint itt írják páran, csak épp egy picit.
6 védőérték a védőnek, 6 támadóérték a támadónak, és kész. Így egyik sem lesz erősebb, mint az íjászok és a lovasok, de mégsem lenne felesleges, mert egy fegyverből ki lehet képezni őket. Ha összeadjuk a támadó és a védőértéket, akkor így jön ki a sor: Támadó/Védő: 6 + 0 = 6, 1 fegyverért Lovas/Íjász: 6 + 2 = 8, 2 fegyverért Elit: 5 + 5 = 10, 3 fegyverért Feldobná a játékot, ha megjelennének a támadók és a védők is az országokban, de nem jelentene lényeges változást a stratégiában, nem érné meg teljesen átállni az íjászokról és lovasokról, de pénzszűkében lenne valami alternatív megoldás. |
Quote:
(Aki eddig képzett az majd megörül, és még többet képez... szóval hosszú távon nézve ő méggyengébb lesz.) Még "pénzszűkében" is ráfizetés lenne, mivel ha képzek 1000 védőt, mert nincs több fegyverem, aztán kell majd képeznem 1000 íjászt a helyükre, aminek az eredménye 3000 fegyver. Míg ha egyből képzek 500 íjat, akik toronyba is mennek akkor védőértékben ugyanott vagyok. Illetve támadót meg nem képzek pénzszűkében, maximum várok még egy napot, mire összejön annyi támadópont, hogy beüssem a célpontot. Vagy egyszerűen mást támadok... és már nem is vagyok pénzszűkében... :) ha már módosítunk, akkor véleményem szerint legyen nagyobb az érték (mondjuk 7, vagy 6,5 :D)... :p |
És mi lenne, a 6-os támadó- vagy védőérték mellett a védőket +1 fegyverért tovább lehetne képezni íjásszá, a támadókat meg lovassá?
Úgy elég fontos szerepük lenne a nagyobb változásoknál, mint földfoglalás, fajváltás, vagy egy hosszabb tűzgolyózápor után, mert gyorsan és olcsón kiképezhető egységek. |
Quote:
amúgy ez egy érdekes felvetés, hogy továbbképezhető legyen a védő, támadó... nem egy rossz ötlet, de ez már sok helyen sokmindent megvariál... pl párbajokon csinálnak védőket az első körben, hogy ne lehessen őket egyből beütni, aztán meg továbbképzi íjnak. Nem kívánok jelenleg állást foglalni ellene, vagy mellette... még meg kell emésztenem... :D |
Nem akartam újat nyitni egy kérdésnek, ezért ide írok.
Van valami különleges oka, hogy a helytartóval nem lehet védőt és támadót képezni? Illetve, lenne-e rá lehetőség, hogy lehessen? Jah, ez két kérdés :D No, mindegy... |
Quote:
|
Quote:
Elég lehetett leképezni HT nélkül... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:04. |