![]() |
Quote:
Bocs, de nem úgy értettem, hogy magad miatt akarod változtatni, rosszul, vagy félreérthetően fogalmaztam. Én azt gondolom, hogy aki nem játszik az azért nem teszi, mert nincs elég ideje, vagy mert tényleg még új Hétvégiző és nagyon leverik. Azaz mindkettőt ki lehetne küszöbölni azzal, hogy pl. 20 perces körváltások vannak, ami által csökkenne a tapasztalt és most kezdők, valamint a kevesebbszer belépni tudok között a képzési előnyből származó különbség. Tehát én amellett lennék, hogy ritkább körváltások. |
Quote:
Bár, akkor lehet sokan azért maradnának el, mert ennyi erővel már majdnem a gyorsban is játszhatnak :) De elfogadom, Neked ez az ötleted... |
Quote:
Persze teljesen más a VIP és normál. Egy jó helytartó csodákra képes. .:D |
Quote:
|
Ha a játékosok állományának növelését tűzzük ki célnak, akkor mindenképp a körváltások hosszát kellene növelni, hisz nem minden ember ér rá akár éjszaka is felkelni a képzések,védések.. akármi miatt.
|
Quote:
A hétvégi játék "bája" az volt, hogy egy hétvégén át virrasztottál, fennmaradtál, hogy nyerhess. A válság hatása sajnos teljesen jól érződik a Hódítón is: megváltoztak a játékosszokások, és az embereknek erre nincs energiája a másod-, harmad-állások mellett. Sokkal több ember akar most nyugit magának, mint másfél-két éve. |
Quote:
|
Quote:
Ettől függetlenül sajnos tény, hogy az emberek más jellegű, sokkal békésebb játékra álltak be, és a reakciókat olvasva ennek elsődleges oka a valóéletbeli helyzet. Kinek ilyen, kinek olyan formában, természetesen balgaság lenne mindent a válságra fogni. Az mindenesetre vitathatatlan, hogy sokkal kevesebb embernek van türelme és/vagy ideje arra, hogy egy egész hétvégét rászánjon a játékra. |
Quote:
Lehetne szombat déltől vasárnap délig, vagy x-től y-ig Vagy ki lehetne venni az éjszakákat... Pl. Kezdünk rendesen, pauza péntek éjfélkor, go szombat 08, stop szombat éjfél, go vasárnap 08 és end vasárnap 24.00-kor... lehet többen játszanának a nyugis életűek közül is, ha tudnák, hogy amit otthagynak éjjel, az reggelre nem lesz széthordva... Igaz ezzel az éjszakai baglyok lennének hátrányosan érintve, de azok úgyis a "vérprofik" közül kerülnek ki, nekik nem okoz(hat)na akkora problémát... |
OFF: tudtátok, hogy vannak, akik már több mint 200 hétvégi játékon részt vettek? :eek:
Annyira nem off, mert ez talán szemlélteti, hogy ennyiszer mindig mindent újrakezdeni azért valljuk be, hogy nem túl szórakoztató... |
All times are GMT +1. The time now is 04:42. |