Quote:
Originally Posted by monro
(Post 238155)
Jó nézzük a másik oldalról... Csináljunk 10 fős klánt és tegyünk bele 1 tolist és 1 varist és csesszük szét vele az 1 fős klánban játszót hisz ugyse tud megütni legfeljebb 20 hekire ;) Ez miért is jó neki?
|
Ez általában nem így van, mert a klántársak nincsenek mind a célpont közelében...
Szerencsés az a klán, ahol a tagok ennyire együt vannak...
Vagy a Te klánod ;)
Monro, neked sztem nincs szükséged erre a változtatásra :)
Én nem védek ezzel senkit, mert mindig nagy klánban voltam, akiket ismerek azok is.
Max azokat védem vele, akiknek nincs millió ismerősük/lehetőségük A-ban és emiatt pár "szerencsétlen" összeáll, aztán meg annyi "elrettentés" nem lesz részükről, hogy ha vki megüti őket -- Ami ismerősök nélkül elég nagy %-ban sikeres lesz, mert ugye, nekik mindent ki kell termelni, így lesz bőven nem katonai épület-- és nem visz csak 40-50 hekit, még tolikkal/varikkal bőven elérik egy kis "visszavágás végett....
De ugya A-ban ahol lé/nyers/egység mint a pelyva, ez csak rövid ideig mehet, a szegény ártózott/tolizott ország bőven kikerül a hatásköréből...
Az senkit nem zavar, hogy közel egyenlő felállásnál a vari/toli akciók IS ekkorát ütnek, hiszen egy ilyen földeléssel bőven elég lesz a távolság ezek védésére...
Sztem...
Nem kell rögtön nekem támadni, mert valami nem tetszik :)
|