Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Mentsük meg az 1A-t a bunkerelfektől! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3899)

Ati 11-09-2009 10:50

Quote:

Originally Posted by monro (Post 228498)
A 4. pont amit kerestek. Picit más szavakkal.

Se VIP-et nem fizetek, se nem fedezek vele fel, mégse akarom változtatni. Nincs olyan, hogy jó a jelenlegi. :(

monro 11-09-2009 10:56

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 228500)
Miért nincs sima "Nem" lehetőség is a szavazásnál?

Kicsit szánalmas ez "Nem, mert tök jó jelenleg, hogy nincs más dolgom csak VIP-elni és felfedezni"

Én csak szimplán "Nem"-re szavazok

Esetleg lehetne egy szavazás már arról is, hogy mentsük meg az 1/A-t monro, Északföld, wand és Fegya ötleteitől :)

Nem tetszik leírva az igazság ugye? :D
Az a szánalmas, hogy az 1A-ban lassan oda jutunk, hogy orkkal is felfedezni kell, mert nem lehet senkit beverni. Kipróbáltam kényszerből hogy orkot varisra építek, hogy lássam kit lehet majd beverni... 15% templom sok az 1A-ban így 60%-át láttam a környezetemnek. Ezek 70%-a elf a többi törpe, gnóm vagy ork.

Attól tartok jövőre ez az arány 80-20 lesz és ha nem akarsz varik prédája lenni akkor vagy elf leszel te is vagy gnóm esetleg aki már most sem tud egy egészségeset ütni ha nincs kinn az ellenfél serege. Na ez a szánalmas barátom!

monro 11-09-2009 10:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 228502)
Se VIP-et nem fizetek, se nem fedezek vele fel, mégse akarom változtatni. Nincs olyan, hogy jó a jelenlegi. :(

Akkor téged be is lehet verni :D Melyik is az orid? ;)

Reni 11-09-2009 10:57

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 228499)
"Nem, mert tök jó jelenleg, hogy nincs más dolgom csak VIP-elni és felfedezni"
:D

de erre csak azok tudnak szavazni akik jelenleg elffel játszanak és a szövegben leírt okokat bírják ..

Arwyl szelleme 11-09-2009 10:59

Látom sírnak a betonelfek. :D:D

Nagyon jó ötlet amit Monro mond, mert hiába mondja Zoli a hülyeségét, hogy elf környékre ért a csapat mivel lassan az egész csopi elf lesz. A gömbjeim 95%-a elf!!! Röhej!

Pool 11-09-2009 11:01

Quote:

Originally Posted by monro (Post 228503)
Nem tetszik leírva az igazság ugye? :D

Nekem elfem van, 11k-s ori, ebből 8.600 hekit szereztem A-ban, kb. 70%-át ütve, akkor kényszerültem fedezni, amikor nem volt kit ütni a haverság miatt...
Szóval nekem nem fáj az igazság

Pool 11-09-2009 11:02

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 228507)
Látom sírnak a betonelfek. :D:D

Nagyon jó ötlet amit Monro mond, mert hiába mondja Zoli a hülyeségét, hogy elf környékre ért a csapat mivel lassan az egész csopi elf lesz. A gömbjeim 95%-a elf!!! Röhej!

Majd megoldjátok, hiszen Ti vagytok a Szkarabeusz, az eddig legnagyob klánütés tulajai
de ne gnommal Sanyi :)

Na cép napot!

wand 11-09-2009 11:16

Bele gpndolva úgí tudnám támogatni, ha közben meg a tábornok ork nem +10%ot kapna a 8. tábijára hanem csak 5%-ot. azzal kiegészítve, hogy az orkon kívül a többi faj is kapja meg tábornok személyiség esetén összes tábira a +5%ot.
Mondjuk nem nyitok neki külön topicot, mert asszem nem lenne nagy támogatottsága :D

none 11-09-2009 11:19

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 228476)
komolyan elmentek már ti, hogy minden hülyeséget kitaláltok. Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne, hogy a sok idővel nem rendelkező ori tulajookat szivassuk. Kicsit lasssan már komolytalannak tartom az egészet.
..

az ok, hogy az is tudjon játszani, aki nem ér rá annyit, mint mások..
de nehogy már ne tudjon beütni valakit, aki napi kétszer néz be, egy olyan aki folyamatossan van.. még full kitámadással se.. pláne klánban:)
bár az elf gyengítése nem feltétlenül jó, nekem spec jobban tetszett Serg személyiség ötlete.. nem tudná bárki átütni az elfet.. vissza lehetne kisérni(vagy hiénázhatnának is az elfek..), és nem is lenne olyan sok ember, aki így is be tudná ütni őket.. de legalább lenne:) de ez másik téma..

monro 11-09-2009 11:28

Quote:

Originally Posted by none (Post 228511)
az ok, hogy az is tudjon játszani, aki nem ér rá annyit, mint mások..
de nehogy már ne tudjon beütni valakit, aki napi kétszer néz be, egy olyan aki folyamatossan van.. még full kitámadással se.. pláne klánban:)

Látod ezzel például ritkán találkoztam eddig...
Azzal inkább, hogy itt ül egész nap az elf rajtad a térkapu lopkod és ha kitámadsz mindjárt keresztbejön. És itt sajnáltatja magát más bőrébe bújva, hogy milyen kevéske ideje van és ezért választ ilyen fajt :(

Inkább vezessük be a "kevésidős" személyiséget akik ilyenek válasszák ezt és kapjanak 8 védőpontot, de ha napi 3-nál többet lép be akkor automatán 6-ra csökken a védőpont a tornyokban :D

All times are GMT +1. The time now is 07:25.