Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Új személyiség - Szállító (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3897)

monro 11-08-2009 12:17

Quote:

Originally Posted by Ga'briii (Post 228337)
egyébként ugyanezt írtam le de ne zavarjon....

Imádom a stílusodat :D
A témához szólva el tudok képzelni olyan helyzetet amikor a 2 karaván előny, úgyhogy felőlem jöhet ;)

monro 11-08-2009 12:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 228338)
A stíluson egy ici-picit kéretik változtatni, mert semmi kedvem ilyeneket olvasni, és nem is fogok.

Köszönöm.

Pedig össze sem beszéltünk :D

Remedy 11-08-2009 12:23

Quote:

Originally Posted by Ga'briii (Post 228333)
miről beszélsz??? A-ba szövirendszer van, megnézem ha ezt a szemet A-ba tudod használni......gondolkodj már mielött lehurrogod a másikat.

szöviből kilépsz 24 óra és???? meg tudod változtatni a szemed? nem, szóval elveszted.....ENNNYI.......ettől függetlenül jó ölet csak gyúrni kell rajta

Szerintem nem kell gyurni, epp jo igy, ahogy van. A felmerulo problemakat csak alproblemanak erzem.... :) (Lasd Ati beirasa) :)

Hex 11-08-2009 12:27

Quote:

Originally Posted by Ga'briii (Post 228333)
miről beszélsz??? A-ba szövirendszer van, megnézem ha ezt a szemet A-ba tudod használni......gondolkodj már mielött lehurrogod a másikat.

szöviből kilépsz 24 óra és???? meg tudod változtatni a szemed? nem, szóval elveszted.....ENNNYI.......ettől függetlenül jó ölet csak gyúrni kell rajta

Ati már azt hiszem minden felmerült kérdésedre válaszolt :D

a stílusodon meg tényleg változtatni kellene :) egy szemes úgy sem fogja első szemként ezt felvenni :) szóval tényleg nincs semmi értelme annak, amit írtál ide :)

ON:
Eléggé kiforrottnak találtam Remy felvetését. ÉN mindenképpen támogatnám :)

csabi 11-08-2009 14:31

biztos, hogy jó, h vkiről egy gömbből kiderül, h VIP? én nem örülnék neki, ha látszódna a gömbömön, h VIP vok..

Remedy 11-08-2009 14:38

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 228357)
biztos, hogy jó, h vkiről egy gömbből kiderül, h VIP? én nem örülnék neki, ha látszódna a gömbömön, h VIP vok..

Mert? Mi hatranyod szarmazhat belole? Meg az eletben nem szamoltam a hoditoban soha azzal, hogy az ellenfel vip vagy nem.... :)

Es ha igen? Es ha nem? Nem ertem a felvetest... :)

(dipoban is gyakran feltetel a vip, szal vegkepp nem ertem, miert is nem orulnel neki...) :)

Komolyan mondom, nemsemmi dolgokkal tudtok elojonni... :)

Ati 11-08-2009 14:41

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 228319)
vagyis ha 0karavánod van, és 1-el több lesz, akkor lesz nekik is egy.

Sztem jó ötlet lenne,ha ez így lehetne:)

Hogy mi? Kavaránja csak VIP tagoknak van. Ezen semmi személyiség nem fog változtatni.

Ati 11-08-2009 14:43

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 228357)

Rengeteg varázsló hulla rohangászik most is a játékban. Egészen biztos vagyok benne, hogy rengeteg szállító hulla is lenne, mert nem tudja mi az, elolvasni meg -- mint tudjuk -- luxus. Ebből nem derül ki, hogy VIP vagy-e, vagy sem.

richardka 11-08-2009 15:52

támogatom, végre egy jo kis szemi

ha valaki nem vip akkor nem fogja választani, ugyanakkor az A-ba se mert nincs értelme. Ha meg választja akkor meg már az ö baja

Ha szövibe van és ezt választja, akkor talán 1 szintet végigmegy ezzel a szövivel, ha meg nem akkor meg keres másik szövit

semmi szabálytalant nem lehet csinálni

jaja ez egy jo fejlesztés lenne

Dus majd a lefele nyilacskát tedd ide is:D

Pool 11-08-2009 15:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 228361)
Rengeteg varázsló hulla rohangászik most is a játékban. Egészen biztos vagyok benne, hogy rengeteg szállító hulla is lenne, mert nem tudja mi az, elolvasni meg -- mint tudjuk -- luxus. Ebből nem derül ki, hogy VIP vagy-e, vagy sem.

aszinnék olyan kemények, mint a Szállító filmből a főszereplő :)

All times are GMT +1. The time now is 19:04.