![]() |
Quote:
A témához szólva el tudok képzelni olyan helyzetet amikor a 2 karaván előny, úgyhogy felőlem jöhet ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a stílusodon meg tényleg változtatni kellene :) egy szemes úgy sem fogja első szemként ezt felvenni :) szóval tényleg nincs semmi értelme annak, amit írtál ide :) ON: Eléggé kiforrottnak találtam Remy felvetését. ÉN mindenképpen támogatnám :) |
biztos, hogy jó, h vkiről egy gömbből kiderül, h VIP? én nem örülnék neki, ha látszódna a gömbömön, h VIP vok..
|
Quote:
Es ha igen? Es ha nem? Nem ertem a felvetest... :) (dipoban is gyakran feltetel a vip, szal vegkepp nem ertem, miert is nem orulnel neki...) :) Komolyan mondom, nemsemmi dolgokkal tudtok elojonni... :) |
Quote:
|
Quote:
|
támogatom, végre egy jo kis szemi
ha valaki nem vip akkor nem fogja választani, ugyanakkor az A-ba se mert nincs értelme. Ha meg választja akkor meg már az ö baja Ha szövibe van és ezt választja, akkor talán 1 szintet végigmegy ezzel a szövivel, ha meg nem akkor meg keres másik szövit semmi szabálytalant nem lehet csinálni jaja ez egy jo fejlesztés lenne Dus majd a lefele nyilacskát tedd ide is:D |
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 19:04. |