Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   jksz? (összehangolt piac) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3886)

Dynosaur 11-02-2009 18:59

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 227539)
Újabb zöldfülűt tanítunk meg csalni. Hurrá...:(

nem fogok csalni... ezért kérdeztem meg, hogy szabályos-e... :)

azzal mindenki tisztában van, hogy msnen megbeszélem, stb, és megcsinálom, akkor szinte mindent lehet, mivel msn log file nem elfogatható bizonyítéknak, stb... (súgó), ez volt a pláne, hogy szabályos keretek között végbe lehet-e vinni egy szövetségnél nagyobb szintű megegyezéses alapon működő piacozó rendszert...

mellesleg, szerintem nem éri meg hazárdírozni ilyenekkel... elég csak egyszer lebukni, és kárba a játékidő, az ország, meg a vip befizetések... ;)

Tsobi 11-02-2009 21:01

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 227619)
nem fogok csalni... ezért kérdeztem meg, hogy szabályos-e... :)

azzal mindenki tisztában van, hogy msnen megbeszélem, stb, és megcsinálom, akkor szinte mindent lehet, mivel msn log file nem elfogatható bizonyítéknak, stb... (súgó), ez volt a pláne, hogy szabályos keretek között végbe lehet-e vinni egy szövetségnél nagyobb szintű megegyezéses alapon működő piacozó rendszert...

mellesleg, szerintem nem éri meg hazárdírozni ilyenekkel... elég csak egyszer lebukni, és kárba a játékidő, az ország, meg a vip befizetések... ;)

Kárba nem megy,hisz ANARCH-ban is van játék, csak ott egy nagyon kicsivel több pénzre van szükséged a piac átvételéhez :)

Dynosaur 11-02-2009 21:33

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 227650)
Kárba nem megy,hisz ANARCH-ban is van játék, csak ott egy nagyon kicsivel több pénzre van szükséged a piac átvételéhez :)

:D

meg véleményem szerint egy országgal ott nem igazán lehet érvényesülni... de nincs anarchos tapasztalatom... :) egyszer regeltem, próbálni egy fajt, de utána töröltem is... :)

Kutyuleee 11-03-2009 03:35

Quote:

Originally Posted by Von (Post 227485)
De, de az mindegy hol vagy. A csoport tetején is lehetsz, attól még lenyomhat akárki pénzben, és az számít.
A piacon - mint ahogy a való életben is - úgy lehet kaszálni, ha tudod, hogy mi fog történni, mondjuk tudod, hogy meg fog nőni a kereslet a gabonára, mert jönnek hadis orik, vagy nagy háború lesz, ezért felviszed a nyersiárat (de legalább van sejtésed ilyenekről). Ha randomra nyúlsz bele a piacba, akkor oltáriakat bukhatsz vele. A mondanivalóm lényege az volt, hogy jól hangzik a piac uralása, de a kereslet/kínálat mozgásától nem tudod függetleníteni magad, ezért amíg nincs jó okod valamibe belenyúlni, addig sokkal veszélyesebb, mint amennyire profitábilis :)

azért elég szépen bele lehet szólni a piaci mozgásokba kisebb csopikban, még 1dül is akár, a lényeg,hogy a piaci árukészlet nagy része nálad legyen,ha pedig kiveszed 1időre a piacról nagyon szépen felmérhető,hogy mennyit termelnek piacra,és ebből mennyit vesznek. arról nem is beszélve ha lenyomod az árakat egy időre ,szép lassan elbontodnak a bányák vagy a tanyák, azt akkor megint felverni mindent:) kissebb csopikban ha figyelsz, és van bent elég pénzed akkor nem bukhatsz nagyot, max ha bealszol és becsorogsz vele:)

All times are GMT +1. The time now is 23:30.