Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Új személyiség: Tűzoltó (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3879)

szinkoly 11-25-2009 17:26

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 230258)
szerintem 3.-4-. szemnek ideális, pl. óriás hadi-vari sebezhetetlen lenne a toliktól (bár így se rossz)

Nem tudom ti hogy gondoljátok, de a fenti példa nekem nem tetszik, mert a kék számnak ugyan van elrettentő ereje, de ha pl a felhozott ország így bevédi magát minden lehetséges mód ellen, akkor még ezt is megkapná? Hát...:confused:

Gabro 11-26-2009 11:28

Quote:

Originally Posted by szinkoly (Post 230291)
Nem tudom ti hogy gondoljátok, de a fenti példa nekem nem tetszik, mert a kék számnak ugyan van elrettentő ereje, de ha pl a felhozott ország így bevédi magát minden lehetséges mód ellen, akkor még ezt is megkapná? Hát...:confused:

a személyiségek valamilyen irányba specializálnak, ill előnyöket adnak...nem lehet mindenki élőhalott toli nem?;)

siQ 11-26-2009 16:40

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 230369)
a személyiségek valamilyen irányba specializálnak, ill előnyöket adnak...nem lehet mindenki élőhalott toli nem?;)

viszont ha minden egyes ártó varázslatra, toliakcióra, katonai akcióra lenne személyiséggel elérhető védelem, akkor egy sok szemes orit aránytalanul nehéz lenne támadni,ha ő éppen minden személyiségét ilyen védelmekre rakná.

szinkoly 11-26-2009 16:42

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 230369)

Az igaz, de ezzel a sokat fordult játékosok nagyobb előnyben lennének a kicsikkel szemben, hiszen a visszavágás esélye több oldalról is csökkenne (a példádban a hadivari óriásnak van varija, hadija, alapban sziesztája, megkapja még ezt is, és így akár még egy tolis is rosszabbul járhat vele, mert nem tud eleget gyújtani a készülijéből.
Lehet kicsit borúlátó vagyok, de túlzásnak érzem a dolgot.

none 11-27-2009 14:59

ha nem akarod, hogy legyújtsanak, vagy tarts tolikat, vagy legyél óriás..
70%-al kevesebb gyújtás elég durva lenne..
sok szemes oriknak elég nagy előnyt jelenthetne ez..
és a toliknak még kevesebb lehetőségük maradnak..
azt hittem szinesíteni kellene a játékot az új személyiségekkel, de ez nem tűnik szinesítésnek, sőt..

Pool 11-27-2009 15:07

Quote:

Originally Posted by none (Post 230584)
ha nem akarod, hogy legyújtsanak, vagy tarts tolikat, vagy legyél óriás..
70%-al kevesebb gyújtás elég durva lenne..
sok szemes oriknak elég nagy előnyt jelenthetne ez..
és a toliknak még kevesebb lehetőségük maradnak..
azt hittem szinesíteni kellene a játékot az új személyiségekkel, de ez nem tűnik szinesítésnek, sőt..

................

Remedy 11-27-2009 17:06

Oda van irva a nyitohszba, hogy ha sokallja vki, lehet finomitani. Akar 50%ra, de ha azt is sokallja vki, 30%ra... :P

none 11-27-2009 19:06

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 230604)
Oda van irva a nyitohszba, hogy ha sokallja vki, lehet finomitani. Akar 50%ra, de ha azt is sokallja vki, 30%ra... :P

nyitó hszben benne van, de utána senki nem emlegette..
30% pl jobban hangzana szerintem.. túlélő is 30%..:)

All times are GMT +1. The time now is 16:39.