![]() |
Quote:
Azért gondoltam a stratéga nevet, hogy valami olyan dolgot foglaljon magában, ami összefüggésben áll a sereg megszervezésével, esetleg egyedi taktikai elemekkel. Szerintem nem ezen múlik pl, hogy mennyit pusztítanak be. Én mindenképpen olyan irányt javasolnék ezügyben gondolkodásra, amivel egy-egy egyedi taktikai elemet is beemelhetnénk, mint pl Vityu javaslata. |
Quote:
Per definitionem beleférne az is, hogy kap +1000% védelmet, vagy támadóerőt, de ez egyrészt nyers lenne, másrészt meg szerintem ez az irány egyáltalán nem kívánatos. Gondolkodom még én is, hátha eszembe jut valami olyan taktikai elem, ami hasznáhatósága mellett nem avatkozik bele durván az egyensúlyba, és preferáltan mégis vagy újdonság vagy valami olyan dolog lenne, amire viszonylag kis hangsúly került eddig. De amik eddig eszembe jutottak a kisebb haderőveszteségen kívül, azok még mind beleütköztek valamelyik megkötésbe :( |
Még akár azt is bele lehetne venni, hogy foglaláskor kevesebb üres hektárt kapjon - nem kell lerombolnia a fél várost, hogy nyerjen :)
|
Quote:
Ha már én magam nem tudok okosat írni hozzá, legalább bátorítok mindenkit, hogy gondolkozzon ilyen apró nyalánkságokon, hátha kisül valami olyan ebből a személyiségből, ami széles körben elfogadottá válhatna, és így érdemes lehetne komolyan megfontolni a játékba kerülését :) ui: úgyhogy szavazok is a nem rossz, de módosítanék rajta lehetőségre, mert úgy néz ki, módosításokkal egy egész korrekt személyiség is összejöhet :):) |
Quote:
|
Quote:
|
Nekem eddig nagyon tetszik amit összeszedegettetek!
5. szinten ahol sokszor 50K minden, vagy üres a katpiac még első szemnek is beválasztanám hadis országgal! |
nem rossz
csak értelmetlen, 1. személyiségnek senki nem választaná.... hasonló értékkel bír, mint a túlélő... csak az jobb :) |
Quote:
|
Quote:
Von: A sok korszakalkotó személyiség ötlet közül az az első ami szerintem valóban ujat hozna a játékba és támogatható. De szerintem még akkor sem lenne tápos ha 50% al kevesebb katona hullana el és esetleg a mészárlás hatásfokát is csökkentené mondjuk 20%-al, ez szerintem egy 900-1000 hektár felett már rendkívül hasznos lehet. |
All times are GMT +1. The time now is 07:33. |