Quote:
Originally Posted by sutike31005
(Post 227065)
dehogy van 9 használható szerintem.. a mai napig a tudós, tábornok (harcos) ork a használható szerintem
|
A használható nálam azt jelenti, hogy olyat pluszt ad, ami jobb mint a semmi. Pl. a kereskedő is használható egy hadi fajnál, mert fele nanyi pénz lopnak pl. És még a vándort is kihagytad a felsorolásból, a harcost pedig még zárójelbe tetted, nem tudom miért, mert azok is nagyon is hasznosak. A túlélő is hasznos egy hadis fajnál, mert véd a varik és tolik ellen is, és a gazdálkodó is hasznos, ha nem vagy tf ori...Szóval nem értem mi a problémád. :)
Bele ne kössél, hogy persze, és ki az aki kereskedőt válszt hadi fajra (mondjuk hullán kívül). Attól még, mert nem választod elsőnek azt a szemet, még hasznos, és ez tény.
Quote:
Originally Posted by Ildee
(Post 227063)
Miért is lenne használhatóbb? Azért mert több kárt okoz?
Gondolod senki sem merné így 2 sereggel vagy akár többel is beverni?
|
De, beverhetnek így is két sereggel. De akkor ennyi erővel vegyük ki a harcost, mert ott is csak a több kár okozása (vagy több dolog fosztása, foglalása) a lényeg. De a Te indokoddal, akár az összes személyiséget kivehetnénk, a tudóson kívül, mert hadi védelmen egyik sem változtat (a tudóson kívül). :)
Ezt nem gondolom megfelelő indoknak...
De nem igaz, hogy nem érted, hogy ha valami több kárt okoz az ellenfeledben, az hasznos neked.
Quote:
Originally Posted by Ildee
(Post 227063)
hm... valószínűleg lemaradtam valamiről, mert nem látom hogy ezzel a szemmel erősebbek lennének a varijaim, vagy a hadi egységeim (értsd számszerűen)
|
Értsem számszerűen?? Pont, hogy nem úgy kell. :)
|