Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   A felfedezés könnyítése. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3869)

Iron 02-28-2010 15:25

Igen valszeg az sem lenne rossz ötlet, hogy a lépés követelményeit lejjebb tolnánk, mert én is ugy tudom, hogy a "muszáj A-s orik" miatt vannak ezek...

Batu 02-28-2010 17:13

A nagy hektáron történő fedezéssel mindenképp kellene valamit kezdeni. Hatványozottan igaz, hogy a sok munkával összegyűjtött földet ott sokkal nehezebb visszaszerezi. Ugye ez nem kis mértékben csökkenti a hajlandóságot a kockázatvállalásra. Sok hónap munkája mehet a levesbe egy elrontott manőverért....

vityu 02-28-2010 17:23

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 242864)
A nagy hektáron történő fedezéssel mindenképp kellene valamit kezdeni. Hatványozottan igaz, hogy a sok munkával összegyűjtött földet ott sokkal nehezebb visszaszerezi. Ugye ez nem kis mértékben csökkenti a hajlandóságot a kockázatvállalásra. Sok hónap munkája mehet a levesbe egy elrontott manőverért....

Csak 11k hektáron vagyok, de már ott is elég hatalmas a fedezés katonaigénye. Asszem 6mrd-ból jött volna ki 300hektár, amikor számoltam.
De ettől függetlenül nem gondolom, hogy nagyon könnyíteni kéne. Aki odáig felment, az azért van A-ban, mert szeret ott lenni, és harcolni. Aki meg harcol, azt néha le is üthetik, de visszamehet. Ha meg nem sikerül, akkor még mindig meg van a lehetősége a lefordulásra, mert azért kell pár ütés alulról, hogy valaki kiessen a minimumból.

Nem érzem azt, hogy szükség lenne jelentős könnyítésre. És arra sem, hogy 500-600k-n a még fedezni tudó elfek olcsóbban fedezzenek. Elegek ők kicsit lentebb is. Ne legyen már még könnyebb a felfelé haladás. Meg lehet érte harcolni, példa is volt van rá.

none 02-28-2010 18:23

ok megértettem..

Killer 02-28-2010 18:27

én nem olyan régen hidaltam át ezt a "leküzdhetetlen"szakadékot!
szóval a lehetőség adott hajrá!
ja és csak néhány ráállás könnyitő fedzés volt benne+a végén ellőttem a kedvezményesem.

vityu 02-28-2010 18:35

Quote:

Originally Posted by none (Post 242879)
Vityu 5-600k bőven top10% felett van.. elf meg top10%ig fedezhet.. szóval ezt a kifogást, akkor ki is húzhatjuk..:) (egyébként is ezt is belefoglaltam az előzőleg tett javaslatomba, mármint az elfeket..)

És a 10%-ba beletartoznak azok az országok is, amelyik szk-n vannak. Tehát ezt még nem lehet kihúzni. Elvileg a 10% úgy 55 ponton lenne, de volt olyan, hogy az elfünk volt a legnagyobb köztünk, a 30. hely körül. És fedezéssel került fel oda. Akkor nem tom, hogy az mennyi pont volt, de szerintem nem is ez a lényeg.

Iron 02-28-2010 21:46

Quote:

Nem érzem azt, hogy szükség lenne jelentős könnyítésre. És arra sem, hogy 500-600k-n a még fedezni tudó elfek olcsóbban fedezzenek. Elegek ők kicsit lentebb is. Ne legyen már még könnyebb a felfelé haladás. Meg lehet érte harcolni, példa is volt van rá.

Az elf csak a csoport 10%-áig fedez :)

Pool 02-28-2010 21:52

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 242926)
Az elf csak a csoport 10%-áig fedez :)

ami simán benne van az 500-600k-ban....

none 03-01-2010 06:29

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 242885)
És a 10%-ba beletartoznak azok az országok is, amelyik szk-n vannak. Tehát ezt még nem lehet kihúzni. Elvileg a 10% úgy 55 ponton lenne, de volt olyan, hogy az elfünk volt a legnagyobb köztünk, a 30. hely körül. És fedezéssel került fel oda. Akkor nem tom, hogy az mennyi pont volt, de szerintem nem is ez a lényeg.

melékkessen aki szkra megy kiesik a top30bol, és fogynak a topkörei.. miért nem esik ki a pontlistárol/top10%ból is? a kettő együtt nekem nem logikus:(

vityu 03-01-2010 16:07

Quote:

Originally Posted by none (Post 242955)
melékkessen aki szkra megy kiesik a top30bol, és fogynak a topkörei.. miért nem esik ki a pontlistárol/top10%ból is? a kettő együtt nekem nem logikus:(

A pontlistáról igaz eltűnnek, de ha felveszed a VIP listádra, akkor bizony ott vannak. Tehát ott vannak.

All times are GMT +1. The time now is 00:46.