![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Félre ne értsetek, nekem tetszik a felvetés, csak épp nem biztos, hogy a külső fórumos társadalmon kívül bárkinek is bejön ez, vagy mennyire éri váratlanul. |
Quote:
Akit érdekel az hozzá fog szólni ha nagyon érzékenyen érinti. |
Quote:
Tény, hogy az Internetet használók összetételéből adódóan más típusú játékok kerültek előtérbe, de ettől irányváltoztatásról a Hódító esetében nem beszélünk, és a mostani kérdés sem erre irányul, nincs szó ilyen jellegű változtatásokról. |
Az alapja az egésznek mindenképpen az kellene legyen, hogy privát menjen minden országnak, és egy online kérdőívet belinkelni oda, s azzal felmérni a dolgokat. Szerintem legalábbis...
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Mindenki a SAJÁT véleményét írja le a témáról, ne azt talágassuk, hogy mások vajon mit gondolnak róla! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nekem az összes való életbeni demokrácia-működtetési tapasztalatom (amiből van több évnyi) arra mutat, hogy az emberek képesek a saját válaszukkal is inkonzisztensen viselkedni a változás után, azokról nem is beszélve, akiknek az orra alá van nyomva a kérdés, felfogják, de magasról tesznek rá, majd pedig hangosan sikoltozva tiltakoznak, mikor megváltozik az a dolog, amire a kérdés irányult. Ezért írtam, hogy nem működik sajna az az érv. Sajna nem lesz reprezentatív kicsit sem, és akkor sem lenne az, ha minden egyes játékos válaszolna rá. Persze ettől még meg kell lépni. |
All times are GMT +1. The time now is 18:48. |