![]() |
Quote:
|
Quote:
|
A vége az lett, hogy
a szomszéd szövi fellépett a köv. szintre, a szövim bomlik, MFek leszünk, nekem személyszerint, pár hekivel és tekivel kevesebb van, és úgy néz ki hiába volt minden bejelentés :( a legrosszab benne az, hogy azt sose tudjuk meg ez az eset miért nem volt jksz, mert ugye válasz a bejelentésre nem jár... |
de még mindig nem tudom, hogy milyen bejelentésre. ha egyszer üzenetből derül ki, akkor ne jksz-bejelentőt tölts ki, hanem jelentsd az üzenetet. ahogy fent is írtam.
|
OK látom az eredményt :)
remélem hamarosan repül a többi is utánna Azért ez egy kicsit aggasztó: egy ügyesebb jkszvel 24 óra alatt simán le lehet nullázni egy egész szövit is. Mire a jksz bejelentés elbírálás alá kerül már rég 1-2 hekin csücsül az áldozat. |
1-2 hekire több évnyi folyamatos támadás után lehet kerülni. Azért ne dramatizáljuk túl a helyzetet. :D
|
OK, csöppet túloztam :D :D :D
Akkor úgy fogalmazok, hogy egy ügyes jkszvel úgy le lehet verni bármelyik orit hogy mire elbírálják a bejelentést, már nem érdemes újra éleszteni. |
Quote:
Esetetkben egy darab szövi támadott rátok, ha jól értettem. Ilyen pedig teljesen szabályosan is előfordulhatott volna:) |
Ma rövid leszek. :)
NEM JKSZ, ha: - 400 hektár fölött van 50-nél valamivel kevesebb elited, 5 varázslód, és többen is megtámadnak. :) |
A mai termés:
- Ha hetek óta lopják a tekercseidet, majd felmérsz egy szövetséget, és TOVÁBBRA IS lopják a tekercseidet, akkor az nem feltétlenül a felmérésedért a bosszú ám! :) - Ha egyvalaki meggömböz, az még mindig nem jksz. :) - Ha gyakorlatlian semmi védelemmel elindulsz földet szerezni, akkor ne lepődj meg, ha hamarosan igen sokat Téged támadnak, ebben sincs semmi jksz. Tessék megfelelő védelmet tartani, ha nem akarod, hogy mindenki Téged támadjon. - Ha 176 tolvajt tartasz, azon se lepődj meg, hogy folyamatosan pénzt lopnak. Itt is megoldás: tessék rendes védelmet tartani. |
All times are GMT +1. The time now is 07:25. |