![]() |
Quote:
Úgy látszik egy teljesen értelmetlen országgal játszom az X-ben és vagyok vele az aktív orik közül jelenleg a 16. .. :D Mondjuk ezt már én is sejtettem, ezért is váltok L-ben. .:D |
Quote:
Értem, most még azt is mondanám, hogy igazad van, csak hát a stílusod. .:D Én nem akartam semmi rosszat ezzel az ötlettel, valóban az óriás varis helyzetéből indultam ki. .:D Nagyon szépen kérlek bocsáss meg nekem!!!:D Könyörgöm, nem leszek többet ilyen meggondolatlan és nem hozok fel több átgondolatlan ötletet. .:D |
Szerintem a katonai morál vonatkozzon csak a katonákra.
Bár a tolvajok és varázslók is katonákból lesznek,a képzés elindításakor megszűnnek katonáskodni. Az élelmezés kimutatásakor is egy kalap alá vannak véve (xxx bála (yyy civil és zzz katona élelmezése)),de a vonatkozó morál súgó is megkülönbözteti őket. Hisz vehetnek minket meg a cigányokat egy kalap alá,mint magyarok,tudjuk,hogy ez nincs így. :) Ezen felül.. számomra döntő érv,hogy ha a toli- és variakciók a közhangulatot rontják,akkor miért emeljék a katonait? SÖR! |
Quote:
Quote:
ui: a sörrel egyetértek :D |
ellenzem az ötletet.
ha valaki fullvarit akar játszani akkor annak a gyenge morál az ára,ha jobb morált akarsz lengess vagy épülj hadi-varira!!(megjegyzem a hadi-vari simán gömbölhet akár varikat is a jobb morál miatt) |
Quote:
Szerinted mire gondolok mikor azt mondom nincs értelme? Vajon arra, hogy 5ös szinten el lehet-e vele érni jó eredményt? Vagy esetleg arra, hogy próbálj meg mondjuk (ha az A-t nem akarjuk idekeverni), B-ben a 16. helyre felmenni sima varissal. Hát ha az értelem eldöntésének az 5. szint a szakítópróbája, akkor teljesen igazad van. |
Quote:
Miért ne játszhatna valaki varis felfedezőt, ha egyszer azt szeretne, mert TE azt mondod, hogy értelmetlen, értem már. .:D Szerintem, az hogy minek van értelme, teljesen helyzet függő. Milyen a csoport és saját magad helyzete. Kik vesznek körül, kikkel játszol, mennyi időd van, nos ezek után nem neveznék egyetlen játék stílust sem értelmetlennek, esetleg a hulla varist, de azért ez nem ugyanaz. .:D |
Quote:
Én nem mondtam, hogy nem játszhat valaki varis felfedezőt. (5. b) Olyan kimondatlan premisszát tulajdonítani az ellenfélnek, amelyet az nem vállalt fel. (3. a) Eltorzítva bemutatni a másik álláspontját (túlegyszerűsíteni, eltúlozni, megtévesztő módon idézni). Vagy az előbb a stílussommal kapcsolatban: (1. e) Az ellenfél személyét támadni az álláspontja helyett. ON Továbbra is az a helyzet, hogy nem mondtál érvet, viszont ahogyan fent jeleztem, kitűnően alkalmazod a racionális érvelés szabálysértéseit. Kis összefoglaló: Csabi mondott érvet a varisról, amire azt hoztam fel, hogy értelmetlen. Ez mit jelent? Azt hogy nem kell varist játszani mert megnehezíted a saját dolgod, ahelyett, hogy hadivarist játszanál. És nem azt mondtam, hogy nem játszhat senki sima varist, hanem, hogy aki annak ellenére, hogy a saját dolgát nehezíti meg, mégis azt választja, annak ne járjon bónusz érte. Ez olyan, mintha én azt mondanám, hogy 70% barakkos orik ellen legyen már malusa az ellennek varik meg tolik terén. Nos, ha én úgy döntök, hogy mondjuk B-ben 70% barakkal megyek, holott azért fajtól függően a 40-45% is elég, akkor miért is járjon még nekem valami bónusz? Mindenki játszhat olyan országgal amivel akar, de ha valaki nem a legjobb megoldásokat választja, annak csak ezért ne járjon semmiféle könnyítés, akkor se ha direkt választja ezt. De lentebb Taszi kitűnően összefoglalta: ha ezt játszod, annak ára van. |
Quote:
Nagyon szépen beidézted a racionális érvelés szabálysértéseit, csak azt nem értem TE MIÉRT ALKALMAZOD őket!?:D Én nem szeretnék tovább érvelni ellened, mert Te a másikban még a szálkát is. . Az én érvem a következő volt, (még ha átgondolatlan is volt) ha a hadis tudja akcióval növelni a katonai morálját, akkor miért fosztjuk meg ettől a varist és a tolist? És nyugodtan olvasd vissza melyikünk kezdte el támadni a másikat, szerintem nem én voltam. .:D És már megint Te akarod eldönteni, hogy én mikor nehezítem meg a saját dolgomat a játékban. . Had döntsem már el én, hogy a jelenlegi játékidő mellett amit játékra fordíthatok, melyik a legkedvezőbb számomra, KÖSZÖNÖM!:D Azt hiszem már inkább az off rész van túlsúlyban, tehát a további észrevételeknek nincs értelme, le is zárnám a témát és a szavazást, de nem tudom hogyan lehet, attól tartok én nem is tudom. |
Quote:
a változtatás célja az volna, h NE legyen értelmetlen varist játszni.. :) |
All times are GMT +1. The time now is 06:32. |