Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ötletek, javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=73)
-   -   Tanulás másképp (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3714)

Ati 08-09-2009 21:44

Quote:

Originally Posted by nagytomi369 (Post 221245)
És te miért irigykednél más szerencséjére? Neked már volt, ugyi. És lehetne is megint. És ha nem kotyognád ki a cseten, senkit nem zavarna az égvilágon. Oder?

Az emberek azt is "kikotyogják" a cseten, ami meg se történt velük. :)

Ha tudod, hogy akár meg is történhetett, akkor elhiszed. Elhiszed, mert az emberek jelentős része olyat is elhisz, amiről tudja, hogy NEM történhet meg. De mivel a cseten mondták, biztos úgy volt... :)

nagytomi369 08-09-2009 21:49

Ugyan-ugyan :)

Mitôl függ, dob-e egy mob valamit? Mitôl függ, mekkorát csap a mob hátadra egy-egy alkalommal (a határok között)? Mitôl függ, elôadja-e vééégre azt a nyamvadt császárt (például)? Sorolhatnám még.

A szerencse eleve be van építve. Nekem ez még füszerezve van azzal, hogy egy gorg is lever, ha nincs szerencsém, de amikor kettôvel akadok össze, akkor perrrsze csata közben elpusztul a MUD :D

És utoljára: ha nem locsogsz a cseten, senki nem tudja meg, nincs mire irigykedni.

(Jav: én. A hosszú ü-met nem csipázza a rencer.)
(Ui: Atiét nem láttam elôtte.)

Ati 08-09-2009 21:53

Quote:

Originally Posted by nagytomi369 (Post 221248)
akkor perrrsze csata közben elpusztul a MUD :D

Akarod mondani a géped.

Már megint ott tartunk, hogy egy 11 éves oprendszert használsz, aminek a támogatása már régesrég megszűnt, és persze a játék pusztul el, még véletlen sem lehet, hogy mivel ez egyedül Nálad fordul elő, nem a játékkal van a hiba...

nagytomi369 08-09-2009 22:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 221249)
Akarod mondani a géped...

Off.
Bocsi érte, de erre muszáj kicsit bôvebben reagálnom.

Sosem figyelsz. A gépem alkalmas a Flash futtatására, máskülönben nem is telepíthettem volna, ugye?
A MUD fut-fut, minden funkciót elérek, tudok használni - egy darabig. Így tehát a MUD alkalmazás futtatására is alkalmas a 11 éves oprendszerem. Amikor elakadok vele, elég a MUD-os ablakot bezárni, és megy minden tovább hibátlanul, akár utána egész nap is, beleértve ennél sokkal memória- és processzorigényesebb alkalmazásokat is (monnyuk Photoshop). Amíg viszont ezt nem teszem meg, még a rendszeróra is befagy, ezt is írtam már. Te ebbôl mire következtetsz? Én, ostoba teszteléselméleti szakmérnök arra, hogy valami a MUD-ban bibis. Kis bibi, lehet, hogy rejtett bibi, de mégiscsak az. De lehet, hiába tanultam csak ezt két évig a normál egyetem után.

Te már azt is elôadtad egyszer, hogy a Flash nem képes egy gördítôsávot rendesen lekezelni, emlékszel? Na, én ezt sem hiszem el. Gyaur kutya vagyok, így születtem.

Még egyszer bocsi mindenkitôl, ééés...
On.

Ati 08-09-2009 22:15

A fő probléma az, hogy ugyanazt a dolgot el kell mondani huszadszor is. Szívesen elmondom huszadszor is, sőt huszonegyedszer is, és huszonkettedszer is és huszonharmadszor is. De lehet, hogy huszonnegyedszerre már megunom. Akkor jön a helyes kis "mellőzés" funkció, és onnantól még ha az évezred ötletét írod le, akkor sem olvasom el.

És jellemzően vannak témáid, amiket a huszonharmadik reagálás után is újra előveszel. A huszonnegyediknél pedig tényleg megunom.

nagytomi369 08-09-2009 22:25

Jól van, megint nem válaszoltál érdemben. Már régen tudomásul vettem, hogy elavult a gépem. Nem is errôl van szó, hanem arról, hogy csípôbôl (nem-) válaszolsz sokszor.

Pápá külsô.

Ati 08-09-2009 22:28

Quote:

Originally Posted by nagytomi369 (Post 221252)
Jól van, megint nem válaszoltál érdemben. Már régen tudomásul vettem, hogy elavult a gépem. Nem is errôl van szó, hanem arról, hogy csípôbôl (nem-) válaszolsz sokszor.

Jó, akkor válaszolok huszonharmadszor is: nem, nem a játék hal meg, amikor egyszerre két ellenfelet támadsz meg, hanem a géped.

És igazam volt, tényleg meguntam a huszonharmadik leírás után.

:-/

Ildee 08-09-2009 22:35

Sárki az én gépem sem szuper, és sokszor ki is dobott, de csak a netem miatt, mostanában alig szakad meg nálam, merem állítani h semmi baja sincs már ilyen téren a játéknak.

Hex 08-09-2009 22:51

Sárki 5 éves gépem van, 512 rammal, 2,4-es Amd Athlon.

amikor voltak szakadások ledobott a mud néha, azóta nem :)

nem win95öt kéne használni :)

látom itt is találtál vita partnert :D

Valezius 08-09-2009 23:04

Na akkor visszatérve a szintlépési tekire ;)

Én a leírtak alapján úgy képzelem, hogy megkapod a szintet, a tanulást, de Tp nem jár hozzá.
Ergo ha te most 17. szinten vagy,akkor ahhoz, hogy 18-ra lépj el kell érned 765K TP-t, akkor is, ha 700K-d már van, és akkor is, ha mégcsak 400K-d.

Tehát az extra szintlépéssel azt az időt spóroltad csak meg, amennyivel gyorsabban tudsz Tpzni a korábbi tanulásnak vagy fegyvernek köszönhetően.

All times are GMT +1. The time now is 04:05.