Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hogy kezdjem? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=362)

Hornet 12-15-2006 08:16

Ha ráérzel a siker ízére akkor megnő majd a Hóditóra forditott időd:)

Persze lehet hogy az első élményed negatív lesz:eek::eek::eek:

De azért ne add fel:)

Hajrá;););););)

Fradical 12-15-2006 08:17

Quote:

Originally Posted by laci (Post 55652)
Az 5-öst simán. Ott rettentően bénának kell lenned, hogy ne boldogulj, úgyhogy hajrá :) Ja, és ha közben ráérzel az ízére, megtörténhet, hogy több időt fogsz majd szorítani a Hódnak ;)

:) Szerintem is ráérzek az ízére, de dolgozni csak be kéne járni...:rolleyes: +család... :rolleyes:

Szecsa 12-15-2006 08:22

szerintem is nő a jaekra forditott ido, ha megtetszik :)
de azert eljel is mellette! :)

Fradical 12-15-2006 08:26

Quote:

Originally Posted by Hornet (Post 55654)
Ha ráérzel a siker ízére akkor megnő majd a Hóditóra forditott időd:)

Persze lehet hogy az első élményed negatív lesz:eek::eek::eek:

De azért ne add fel:)

Hajrá;););););)

Az a gáz, ha pl. reggel munka előtt "rendberakom" az országot, és mondjuk egy óra múlva kapok egy hosszabb "szárazvihart", akkor mire este észreveszem, már romokban lesz minden... :(

Ati 12-15-2006 08:33

Quote:

Originally Posted by Fradical (Post 55658)
Az a gáz, ha pl. reggel munka előtt "rendberakom" az országot, és mondjuk egy óra múlva kapok egy hosszabb "szárazvihart", akkor mire este észreveszem, már romokban lesz minden... :(

Nem szabad kiélezned az országot annyira, hogy ez gondot okozzon. Mindig legyen több embered, mint amennyi ténylegesen kell, és az intéződ is legyen jól beállítva. Más is alszik éjjel (úgy mondom, hogy van olyan is, aki alszik éjjel... :D), és azt a 7-8-9 órát kibírja az országa.

Fradical 12-15-2006 08:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 55660)
Nem szabad kiélezned az országot annyira, hogy ez gondot okozzon. Mindig legyen több embered, mint amennyi ténylegesen kell, és az intéződ is legyen jól beállítva. Más is alszik éjjel (úgy mondom, hogy van olyan is, aki alszik éjjel... :D), és azt a 7-8-9 órát kibírja az országa.

Thx! Ha valaki, akkor Te tudod!;) Megnyugodtam! Nincs más hátra, mint megerősödni, és várni a védelem végét...:cool:

lacqa 12-15-2006 08:52

Quote:

Originally Posted by Fradical (Post 55651)
Ha nem vagyok vipes, és az országomra is csak max. napi kétszer tudok ránézni, nagyjából csak arra van esélyem, hogy az 5. szinten, hobbiból eljátszadozzak? Komolyabb eredményt (szintlépés) nem tudok majd elérni, jól sejtem? Kösz!

szerencsére rosszul sejted. igaz hogy nem fogsz gyorsan szintet lépni, és néha kicsit vissza fogsz esni, de simán fel fogsz tudni menni: akár még az A-ba is van esélyed (f)eljutni.

Fradical 12-15-2006 08:56

Quote:

Originally Posted by lacqa (Post 55663)
szerencsére rosszul sejted. igaz hogy nem fogsz gyorsan szintet lépni, és néha kicsit vissza fogsz esni, de simán fel fogsz tudni menni: akár még az A-ba is van esélyed (f)eljutni.

Köszi, ez megnyugtat!:) Személyes tapasztalat?:cool:

Alba 12-15-2006 08:58

A ba eljutni...Nekem 5 évembe került :)

Fradical 12-15-2006 08:59

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 55667)
A ba eljutni...Nekem 5 évembe került :)

Van időm!:cool: :D

All times are GMT +1. The time now is 08:38.